Feriehuse og hytter i Hardanger

Ferie i Norge

Feriehuse og hytter i Hardanger

Drømmer I om at leje en hytte i Hardanger? Med en af NOVASOLs hytter eller feriehuse i Hardanger, vil I kunne opleve dette skønne område i Norge, som også kaldes for Norges frugthave. De spejlblanke fjorde, imponerende gletsjere, sneklædte bjerge og frodige grønne dale vil tage pusten fra jer og give uforglemmelige ferieminder.

Populære feriehuse i Hardanger

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Hardanger

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Hardanger

Loading...

Den fortryllende natur

Hardanger ligger i det norske område Hordaland , som er kendt for sin fortryllende natur. På jeres tur rundt i området kan I nyde den smukke Hardanger Fjord, beskue Norges tredje største isbræ Folgefonna , vandre i Nationalparken Hardangervidda og ikke midst opleve vandfaldet Låtefossen, som er et af de mest besøgte naturskabte turistmål i Norge. Hardangers betagende natur har inspireret mange kunstnere gennem årene. Når I lejer en hytte i Norge, kan I benytte lejligheden til at besøge komponisten Edvard Griegs sommerhus som er beliggende i Lofthus.

Ferieboliger i Hardanger

Ferie på alle årstide i Hardanger

Med en af NOVASOLs hytter i Hardanger, får I alle ingredienserne til en spændende ferie. Det første I skal beslutte når I ankommer til området er, hvilken aktivitet eller seværdighed I skal besøge først. Vælger I at holde vinterferie i Hardanger, kan I se frem til naturskønne ture på langrendski, at suse ned af snedækkede skiløjper og til at slappe af foran brandovene i hytten.

Hvis I lejer et af de dejlige sommerhuse i Hordaland i foråret, om sommeren eller i efteråret, er endnu flere aktiviteter til rådighed. Tag en tur ud på den smukke Hardanger Fjord, køle af i fjorden eller slap af med fiskestangen i hånden. Gode vandreture i Hardangervidda Nationalpark, er balsam for krop og sjæl. I skal også forsøge at tage jer tid til, at sidde på en bakke og bare nyde de smukke omgivelser. Pak en rygsæk med en god madpakke og find et stille sted hvor I kan nyde udsigten og tiden til at være sammen.

Ferieboliger i Norge

Byen Rosendal

Når I lejer en feriebolig i Hordaland-provinsen, kan I vælge enten at bo i byen Rosendal eller tage på tur hertil, for her er bestemt også meget at opleve. Byen har en lang og spændende historie, som starter tilbage i bronzealderen. Tilbage i 700-800-tallet var kongsgården Skåla hovedsæde for en af de små konger i det syd-vestlandske storrige. Skåla blev senere et kristent center. I kan besøge den flotte stenkirke fra 1250, som den dag i dag benyttes. Rosendal er smuk beliggende ud til fjorden, omkranset af fjelde. Stedet er derfor også et hit blandt turister og I har mulighed for at prøve flere forskellige friluftsaktiviteter, herunder guided ture rundt i Folgefonna Nationalpark.

I må også besøge det lille slot - Baroniet Rosendal. Slottet har forbindelse til Danmark, da det blev opført af den danske adelsmand Ludvig Rosenkrantz som var norsk gift. I 1678 ophøjede Kong Christian den 5. godset til baroni. Stedet er i dag et levende kulturcenter, med skiftende kunstudstillinger, koncerter og teaterforestillinger. Ved slottet finder I en smuk renæssancehave med et utal af roser som blomstrer i juli og august. I haven er det gamle drivhus indrettet som cafe, hvor I kan købe mad og drikke. Hos NOVASOL finder i mange forskellige feriehuse i Norge.

Hytter og sommerhuse i Norge

Der er meget at opleve ved at leje en hytte i Hardanger. NOVASOL har eksisteret siden 1968, og vi har i løbet af årene tilpasset vores ferieboliger i Hardanger, så de matcher mange forskellige ønsker og behov. Alle vores ferieboliger i Hardanger er ejet af privatpersoner, hvilket betyder, at I får en mere personlig oplevelse og kan virkelig føle jer hjemme. NOVASOL tilbyder i dag leje af ferieboliger i Norge, både ved kysten, i indlandet og ved de større norske byer.