Hytte Bømlo

Bømlo er destinationen for jer, som gerne vil holde en ferie i rolige og særlige omgivelser. Selve kommunen, som Bømlo er en del af, består hovedsageligt af mindre holme og øer, som er forbundet med flere broer. Den største ø er Bømlo, som er Sunnhordlands sidste barriere mod det store hav. Det er også på Bømlo I finder områdets "hovedstad" Svortland, hvor der er et godt udvalg af butikker og spisesteder. Fra en hytte på Bømlo er der ubegrænsede muligheder for, at udforske det unikke ø-rige.

Lej en hytte på Bømlo tæt på vandet

Populære feriehuse i Bømlo

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Bømlo

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Bømlo

Loading...

Nyd den smukke natur omkring jeres hytte på Bømlo

Når I lejer en hytte på Bømlo, venter der skønne oplevelser i naturen. At holde ferie på en ø er noget ganske særligt. 

Det kommer nok ikke som en store overraskelse, at Bømlo er et fantastisk sted for lystfiskeri. Mange vælger at tage fiskestang og grej med, når de lejer en feriebolig i Norge, for der er rigtig gode betingelser for, at få fisk på krogen. På Bømlo kan I tage på fisketur selv eller tage med på en af de guidede ture. Ved mange af de hytter og ferieboliger, som udlejes, er der mulighed for enten at låne eller leje en båd. De åbner op for skønne ture rundt mellem øerne, både med og uden fiskestang. Vil I gerne have adgang til en båd i løbet af jeres ferie, så kan I tilføje søgekriteriet "båd", når I leder efter den rette hytte på Bømlo. 

Gode vandresko og cykler er også perfekte til en oplevelsesrig ferie på Bømlo. Når turene rundt på øen foregår i et stille og roligt tempo, får I alle detaljer med. Landskabet på Bømlo skifter mellem skærgården ved kysten til flotte skovområder inde i landet. Cyklen er det helt rette transportmiddel, hvis I gerne vil besøge nogle af de andre øer. Tag f.eks. til Espevær, et mindre øsamfund vest for Bømlo. I kan tage med færgen MS Rose Ekspress til Espevær, en kort overfat på 10 min. På Espevær er der hyggeligt og charmerende. I kan også besøge attraktioner som UFO-Ringen og Hummarparken.

Lej en hytte på Bømlo med båd

Find jeres hytte på Bømlo

Hvis I vælger at tilbringe jeres næste ferie i en hytte i Hordaland, er Bømlo en fantastisk destination, hvis I drømmer om oplevelser og aktiviteter i nærheden af ​​havet. Uanset om I er en familie med børn, et gruppe venner eller et par, som tager til Bømlo, vil I få en fantastisk oplevelse i en hytte på Bømlo. 

De ferieboliger og hytter, som udlejes via NOVASOL, kan oftest lejes året rundt. Hver årstid har sin charme, så måske er det påskeferien eller efterårsferien som skal foregå på Bømlo?