Sommerhus på Samsø

Selvom Samsø vel nok er mest kendt for kartofler og kulturliv ude midt i Kattegat, så er Danmarks 12. største ø meget mere og meget andet, og - mest af alt - helt sin egen. Mærk den samske charme herunder, og tag en bid af det søde ø-liv på Samsø, der både smager af sommertid i solen og vinterhi foran pejsen. Og den bedste kartoffelmad du nogensinde har smagt, naturligvis. Læs mere og udforsk vores store udvalg af unikke sommerhuse på Samsø.

Hos NOVASOL finder du Danmarks største udvalg af unikke ferieboliger og sommerhuse. Book dit sommerhus på Samsø på NOVASOL.dk

Populære feriehuse på Samsø

Loading...

Dyrevenlige feriehuse på Samsø

Loading...

Romantiske feriehuse på Samsø

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst på Samsø

Loading...

Ferie på Samsø

Sådan cirka midt imellem Jylland og Sjælland skvulper Kattegat mod de omtrent 100 kilometer kyst, der omfavner Samsø og indrammer øens smukke, varierede landskab. Naturen på Samsø er ikke bare det naturlige udgangspunkt, men også omdrejningspunktet for øens aktive ferie- og udeliv, der lever til lands, til vands og hele året rundt. Faktisk siges det, at Samsø er en slags bouillonterning af resten af Danmark, og på tværs de beskedne 114 km2 møder du stejle skrænter, rullende bakker og gule rapsmarker side om side med brede strande og dybe bøgeskove, der tilsammen gør, at Samsø altid er et besøg værd. Også når sommerferie-gæsterne for længst er taget hjem.

Vidste du?

At Samsø officielt er Danmarks vedvarende energi-ø, og den eneste kommune i Danmark, der er netto selvforsynende med vedvarende energi?

Udover de naturskønne omgivelser, er der også gang i kulturlivet på Samsø året rundt, herunder en lang række små og store kunst-, og mad-, og musikfestivaler, der efterhånden resonerer helt ind til fastlandet. Samsø har også etableret sig som en af de mange danske øer på det gastronomiske landkort, og overalt på øen kommer du forbi hyggelige gårdbutikker og små vejkantsboder, der udover de berømte Samsøkartofler sælger lokale produkter i sæson. Samsø er lige præcis så stor, at du ikke kommer til at kede dig, og lige præcis så lille, at du ikke kan undgå at mærke den tilbagelænede tilgang til tingene, så snart du triller af færgen, der sejler til Samsø fra Aarhus, Hou og Kalundborg.

Sommerhusudlejning på Samsø

Hos NOVASOL finder du Danmarks største udvalg af unikke ferieboliger og sommerhuse. Vi har noget for enhver smag og til enhver lejlighed, herunder tusindvis af sommerhuse med pool, luksussommerhuse, sommerhuse med kæledyr tilladt og meget mere. Book dit sommerhus på Samsø og udforsk et hav af andre danske øer på NOVASOL.dk