search

Feriehuse i Visnjan

Vil du nyde solen, lytte til lyden af bølgerne og bare slappe lidt af? Så er en ferie i Kroatien sikkert lige noget for dig! Her finder du smukke strande, krystalklart vand og behagelige temperaturer. Lej for eksempel et feriehus i Istrien i Visnjan hos NOVASOL. Byen er beliggende meget tæt på havet, så du kan nyde godt af en strandferie, men samtidig have mulighed for at udforske området. Kroatien har nemlig meget mere at byde på en strand og vand – naturen er helt fantastisk med sine mange nationalparker og de historiske byer er meget interessante.

Feriehuse i Visnjan

Attraktioner og aktiviteter i Visnjan

For mange, er en ferie i Kroatien lig med sol, strand og hav! Og det er præcis, hvad den smukke region Istrien har at byde på. Lejer du et sommerhus i Visnjan hos NOVASOL kan du nyde nogle skønne solskinsdage. Naturen er uberørt, og du vil finde mange øde steder, hvilket kun tilføjer ro til den allerede afslappede atmosfære. Med et feriehus i Istrien kan du også udforske naturen uden problemer. På en cykeltur eller en guidet vandre- eller klatretur vil du helt sikkert opdage og lære en masse om Kroatiens kultur og historie.

Fra din feriebolig i Visnjan får du det ideelle udgangspunkt for at tage på udflugter i området. Besøg for eksempel de smukke badebyer Pula og Medulin. Her kan man slentre gennem gaderne og slå sig ned på en af caféerne eller restauranterne om eftermiddagen. Derudover kan man i Pula besøge amfiteateret og Arco dei Sergi. Ikke langt fra dit feriehus ligger Ucka-bjergkæden, hvor der er mange muligheder for klatring og vandreture.

Ferie i Istrien

NOVASOLs feriehuse i Istrien

Uanset om du rejser sammen med venner, som par eller med hele familien, er vi sikker på at have det helt rigtige feriehus i Kroatien til dig. Det er heller ikke noget problem, hvis du gerne vil tage din hund med på ferien, da NOVASOL har mange kæledyrsvenlige ferieboliger – bare tjek i den respektive husbeskrivelse om, hvorvidt kæledyr er tilladt. Selv hvis du har børn med på ferien til Istrien vil det blive en afslappet affære. Du kan nemt nå alle de mange seværdigheder med offentlig transport – men ellers er der selvfølgelig også mulighed for at leje en bil. Som du kan se, er alt taget hånd om, når du lejer en feriebolig i Istrien – det eneste du skal bekymre dig om, er at finde netop det feriehus, der passer til dig og dine behov. Book en feriebolig i Visnjan til dig og dem du holder af i dag. Vi ser frem til at se dig!