search

Feriehuse i Kanfanar

I cirka 280 meters højde, midt i Istriens pittoreske landskab, ligger den lille kroatiske landsby Kanfanar. Hvis du vil leje et feriehus i Kroatien i et roligt ferieområde, for at undslippe hverdagens stress og for at kunne udforske den kroatiske natur, er du på rette sted i Kanfanar. Byen dukkede først op i midten af det 11. århundrede, men blev først til en kommune i slutningen af det 17. århundrede. Under anden verdenskrig blev dele af byen ødelagt, hvilket medførte et tab af værdifulde, historiske genstande, men lokalbefolkningen har brugt det som en chance for en ny begyndelse, og i dag skinner byen igen med sin gamle herlighed.

Feriehuse i Kanfanar

Din ferie i Kanfanar i Istrien

Landsbyen Kanfanar er måske ikke specielt stor og har også kun omkring 600 indbyggere, men det betyder ikke, at byen ikke har meget at byde på. Her kan man tage på vandreture i naturen på stier der begiver sig forbi smukke enge og grønne skove. Du kan også forvente at få en aktiv ferie, når du lejer et feriehus i Istrien netop i Kanfanar, da der er gode muligheder for at dyrke forskellige sportsgrene. Holder man af at køre på mountainbikes, så vil Kanfanars omgivelser være noget for en, da der er mange cykelstier i området. Det kan varmt anbefales at forlade ens feriebolig og tage på tur til kysten, hvor man kan slappe af på stranden. Ud over en tur til den velkendte havneby Rovinj, kan du også tage på en spændende tur til naturområdet Limbugten, hvor du blandt andet kan opleve Romualdos grotte.

Ud over de mange udflugter kan du selvfølgelig også bare tilbringe nogle afslappende dage i dit private feriehus i Kroatien. Lejer du et af NOVASOLs mere luksuriøse feriehuse, kan du jo også tage en dukkert i din egen pool, hvis det kunne friste. Du bør selvfølgelig heller ikke gå glip af at udforske selve Kanfanar på din ferie. En af hovedattraktionerne i den middelalderlige landsby er for eksempel sognekirken St. Sylvester, bygget i 1696. Lej et feriehus i Kanfanar i dag og glæd dig til din ferie i Istrien.

Ferie i Istrien

Ferieboliger i Kroatien

Hvis du bestemmer dig for at tilbringe din næste ferie i Istrien, har du mulighed for at leje feriehuse på kysten – men hvis du er på udkig efter absolut fred, så anbefaler vi en feriebolig i det centrale Istrien. Den charmerende landsby Kanfanar har en skøn beliggenhed, hvis du elsker smuk natur og drømmer om at lære det typiske kroatiske liv at kende. Det eneste du skal gøre er at finde et feriehus, der opfylder dine behov, hvilket du nemt kan gøre ved at vælge forskellige søgekriterier på vores hjemmeside. Uanset om du planlægger at rejse til Istrien alene, som par eller med ti personer, så er du garanteret at finde en passende feriebolig i Kroatien hos NOVASOL.

Lej et privat feriehus i Istrien og tilbring en ferie i en afslappet atmosfære og føl dig fuldstændig hjemme i Kroatien!