search

Ferieboliger i Barban

Barban er en malerisk landsby beliggende på en bakketop i det sydøstlige Istrien. Med et feriehus i Barban kan I opleve områdets rige kulturarv, besøge storslåede nærliggende kystbyer som Pula og Rabac, samt slå jer løs i den enestående natur Istrien er kendt for. Leder I efter ferieboliger i Barban, er I kommet til det helt rette sted - vi er sikre på I kan finde noget der lever op til jeres krav for en skøn ferie i Istrien!

Ferieboliger i Barban

Oplevelser fra et feriehus i Barban

Barban blev bygget på fundamentet af en gammel middelalderbefæstning, hvilket betyder at I vil komme forbi et væld af arkitektonisk interassante bygninger fra den æra. I vil finde gotiske kirker og kalkmalerier fra det 15. århundrede, hvilket er med til at gøre Barban til den attraktive feriedestination det er idag. Omkring byen i det indre Istrien finder I mange frugtbare plantager og et fantastisk dyreliv grundet det milde middelhavsklima. De lokale råvarer er derfor af høj kvalitet og I vil på de lokale restauranter og caféer få en ægte smag på det kroatiske køkken. 

Skovene omkring Barban og floden Rasa giver mulighed for at tage på jagt eller fisketur, hvor I måske selv kan fange dagens aftensmåltid til jeres feriebolig. Barban er yderligere kendt for spillet Kapløb til Ringen som udføres hver august i en traditionel konkurrence efterfulgt af en lokal festival. En dagstur til Rabac eller Pula kan bestemt anbefales når I lejer feriehus i Barban. Her kan I besøge et væld af attraktive seværdigheder og få mulighed for at afprøve et væld af spændende aktivitetsmuligheder. En feriebolig i Barban danner altså skønne rammer om en fantastisk ferie i Kroatien.

Ferie i Pula

Ferieboliger i Barban

I kan vælge mellem en bred vifte af ferieboliger i Barban og omegn I flere forskellige prisklasser. Hvis I ønsker det højeste niveau af luksus, er det muligt i Barban, hvor NOVASOL udlejer feriehuse med alle tænkelige faciliteter. Lej f.eks. et feriehus med pool, sauna eller kort distance til et væld af attraktioner og seværdigheder. Hvis I ønsker et mere enkelt feriehus kan I også vælge mellem ferieboliger i ægte Istrisk stil, hvor der virkelig er fokus på ro og hygge efter en lang dag på eventyr.

Husk også at I er mere end velkomne til at medbringe jeres husdyr i flere af vores ferieboliger i Barban helt uden ekstra omkostninger. Uanset hvilket feriehus i er på jagt efter, er vi sikre på at I kan fidne et i Barban og omegn, som lever op til jeres krav og behov. Hvis ikke, så er I velkomne til at kontake NOVASOLs kundeservice for mere information.