search

Feriehuse i Lidhult

Lidhult ligger tæt på grænsen til området Halland, midt i den svenske natur, som vi er mange der er vilde med. Byen kan dateres tilbage til 1300-tallet og i området nær feriehusene i Lidhult er der gode oplevelser og masser af plads til at holde en skøn og fredelig ferie i Småland

Feriehus nær sø Lidhult

Ferie for børn og voksne i Lidhult 

Flere og flere vælger at holde en fler-generationsferie, hvor børn, børnebørn og bedsteforældre samles til dejlige feriedage sammen. Overvejer I en ferie i Sverige med hele familien, så kunne Lidhult være et godt valg. Her er nemlig aktiviteter og oplevelser, som passer til alle aldre.

En god fælles aktivitet for hele familien er en god fisketur. I Lidhult er der alle muligheder for, at få en god fangst på krogen. I kan fiske i Torserydssjön, som ligger lige udenfor Lidhult. Tager i lidt længere væk, ca. 7 km, kommer I til søen Unnen, som er berømt for gode fiskemuligheder. I Bassarås ligger søerne Fullhövden og Kvarnsjön, som er forbundet med hinanden. Her kan I også leje kanoer og tage på en dagsudflugt over det blanke vand, mens fiskesnoren glider stille i vandet. 

I den lille turistinformation i Lidhult kan I få oplysninger om fiskeri i området, de gældende fiskeregler sa.t købe fiskekort. Vælger I at leje en af vores ferieboliger i Lidhult, vil I ofte have adgang til en båd, som kan benyttes i løbet af jeres ferie i Sverige.

Har I taget cykler med på ferien, så er det bare et ekstra plus, at de tre cykelruter Banvallsleden, Sunnerboturen og Unnen ruten mødes lige i Lidhult. De forskellige cykelruter er meget forskellige, så de kan matche selv de mindst og de ældste cykelben.  

Flere generationer ferie Sverige

Ture til kysten fra feriehuset i Lidhult 

Der vil ikke være langt fra feriehuset i Lidhult ud til den smukke svenske kyst. I kan f.eks. kører en lille times tid mod vest og I kommer til den spændende by Halmstad. Halmstad er en gammel by fuld af smukke bygninger, hyggelige gader, utallige gode og forskellige museer samt unik kunst. Halmstad er opført om floden Nissan, som løber ud i Kattegat. Floden er med til at give byen en helt særlig karakter og udtryk. I Halmstad kan I b.la. se den store skulptur "Kvindehoved" af Picasso, gå tur ved det flotte Halmstad Slot eller slappe af i den flotte Rhododendronpark. 

Nær Halmstad kan I også slappe af på en helt fantastisk strand, Tylösand, som både kaldes for et badeparadis og er blevet udnævnt som en af verdens 100 bedste strande. På den fire kilometer lækre sandstrand, kan I hygge jer i det fine sand mellem skønne klitter. Hvem skulle have troet, at der lige på den anden side af Kattegat, venter en badestrand med så fine kvaliteter? Bliver I helt vilde med Halmstad og omgivelserne omkring byen, så kan I bare leje en feriebolig i Halmstad til den næste ferie. 

Feriehus leje Lidhult

Feriehusudlejning i Sverige 

NOVASOL kan tilbyde ferieboliger i Sverige, og mange forskellige slags - lige fra charmerende hytter til 2 personer til store, moderne feriehuse med plads til rigtig mange. Er det i Lidhult jeres næste feriebase skal være, så får I også her mange forskellige valgmuligheder. Vi kan tilbyde de helt klassiske svenske træhuse, malet i rød/hvide farver. I Lidhult er der ferieboliger fra 2 til 10+ personer og ikke mindst feriehuse med unik beliggenhed lige ved kanten af en smuk svensk skovsø. Mange lystfiskere er også glade for de svenske søer og vandløb, som er fylde af fangst. Hos os kan I også nemt holde en god lystfiskerferie i Sverige. VI har nemlig flere såkaldte lystfisker-feriehuse, som er indrettet til at matche de behov der er, når ferien foregår med fiskestangen i hånden.