search

Hytte Suldal

Den vidunderlige naturperle Suldal, er et veritabelt skattekammer for naturelskere. Suldal ligger i kommunen Ryfylke i Rogaland. Når I lejer hytte i Suldal bor I omgivet af dybe fjorde og høje fjelde, med garanti for masser af frisk luft og enestående naturoplevelser. Naturattraktionerne står i kø lige uden for jeres dør og byder på uforglemmelige fjeldvandringer, betagende kanoture, laksefiskeri, historiske bygder og charmerende kulturperler.

Om vinteren er der mulighed for skiløb i Suldal. Hovedbyen i Suldal er den charmerende by Sand, der emmer at af atmosfære med de smukke hvide huse og hyggelige gader. Det er også i Sand I finder dagligvarebutikker og spisesteder. Der findes flere gode badesteder i Suldal, hvis I vil nyde en dag i solen og kølende dukkert.

Lej en hytte i Suldal og besøg byen Sand

4 gode grunde til at vælge en hytte i Suldal

  • Enestående natur med fjord og fjeld
  • Masser af outdoor aktiviteter hele året
  • Utallige oplevelsesrige vandreruter
  • Små, hyggelige bygder

Naturen ved jeres hytte i Suldal 

Så snart I træder ud af døren til jeres hytte i Suldal, lokker naturen med betagende fjelde, rivende elve og fjorde, spejlblanke søer, endeløse skove og imponerende vandfald. Oplev f.eks. Blåsjø, Suldalsvatnet eller Vestlandets største elv, Suldalslågen med unikke fiskemuligheder. I kan også gå opdagelse langs eller sejle på Lovrafjorden eller Hylsfjorden. Får I lyst til en svalende dukkert, er der masser af muligheder i både søer og fjorde. Der findes fire deciderede badesteder med forskellige faciliteter i Suldal. Endelig ligger det verdensberømte naturfænomen Preikestolen ikke længere væk, end at I kan nå det på en dagstur. Når I lejer hytte i Norge, er naturen altid nærværende, det gælder i særlig grad i Suldal.

Besøg Preikestolen når I lejer hytte i Suldal

Aktiv ferie i Suldal 

Snør vandrestøvlerne og tag en madpakke med i rygsækken. I Suldal findes der et utal af fanatiske vandreruter. Prøv f.eks. turen ved Barkåsen, hvor I kan opleve fjordlandskabet helt tæt på. I kan selvfølgelig også opleve den vidunderlige natur på cykel via nogle af de mange cykelruter. For lystfiskere er Suldal et eldorado. I kan fiske både i saltvand og ferskvand, med gode muligheder for at fange f.eks. laks. I kan også deltage på en laksesafari eller tage på elvekspedition med guide. Få en enestående oplevelse og lej en kano eller kajak til en tur på fjorden. Om vinteren, når sneen har lagt sig, kan I opleve fjelde og fjorde iklædt funklende vinterdragt. Der findes langrendsspor overalt i det skønne område og i Gullingen Skicenter kan I stå på alpinski og suse ned af pisterne. Området er ikke så stort, så det er meget børnevenligt med både Funpark, kiosk og varmestue hvor I kan købe mad og drikke.

5 top attraktioner nær jeres hytte i Suldal

  • Sandfossens laksestudio
  • Sand by
  • Høsebroen ved Sandfossen
  • Blåsjø
  • Håland storgård
Tag hele familien med i en hytte i Suldal

Hytteferie i børnehøjde i Suldal

Børn elsker at være på hytteferie. Her er masser af plads til leg og hygge – både ude og inde. Den fantastiske natur giver ferieminder af den helt særlige slags. Med en hytte i Rogaland, kan I nyde godt af alle de mange sjove oplevelser for børn, der findes i området. I Nessahuset kan I se en udstilling med spændende historier og en kæmpe isbjørn. På Kolbeinstveit er der masser af søde dyr I må klappe, og I kan samtidig opleve hvordan man lever livet på en bondegård i fjeldene. I kulturhuset i Suldal arrangeres der masser af børneevents og det er også her I finder bowlingbane og billard samt en biograf. Børn vil også elske en bådtur på fjorden eller en tur i kano madpakke, sammen med resten af familien.

Lej en feriebolig i Suldal året rundt

Alle årstider er betagende i Suldal. Uanset om I er til sne eller sol, eller måske begge dele, er Suldal et godt valg, for en afslappende ferie med naturoplevelser, masser af frisk luft og hygge i højsædet. Langt de fleste hytter, som udlejes via NOVASOL, er egnet til ophold hele året. I skal vælge en hytte i Suldal, hvis I vil opleve postkortagtig skønhed, i rolige og fredelige omgivelser.