Hytter og sommerhuse i Jæren

Jæren befinder sig i det sydvestlige Norge ud til Nordsøen. Her kommer I forbi berømte byer såsom Sandnes, Bryne og Stavanger, som er Norges tredjestørste by. Jæren er synonymt med høj himmel, bredde horisonter og et endeløst hav, der bølger mod de fine sten- og sandstrande. Med et feriehus i Rogaland kan I opleve præcis det som I har lyst til på jeres ferie i Jæren!

Feriehus i Jæren

Populære feriehuse i Jæren

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Jæren

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Jæren

Loading...

Kultur nær jeres feriehus i Jæren

Den velkendte og gamle by Stavanger byder på nogle af Nordeuropas bedstbevarede træbygninger, som ofte findes i form af små hvidmalede huse fra slutningen af 1700-tallet og begyndelsen af 1800-tallet. Idag er der kun få byer, der kan byde på sådanne bygninger og Stavanger er derfor blevet optaget på UNESCOs verdensarvsliste, for at bevare og beskytte kulturarven. Her kan I slentre rundt i de små brostensbelagte gader og nyde udsigten over havnen eller nyde noget forfriskende på en af de mange caféer og restauranter. I byen finder I også det maritime museum og det norske hermetikmuseum, der demonstrerer hvordan man konserverede fisk i gamle dage.

Aktiv ferie i Rogaland

Attraktioner og oplevelser ved jeres sommerhus

Tiden går hurtigt, når man har det sjovt, og med alle de oplevelser der venter jer i Jæren, er en miniferie alt for lille. Fra jeres sommerhus i Jæren kan I bevæge jer ud i naturen, opleve storslåede byer eller besøge fede attraktioner. Besøg f.eks. Kongeparken i Ålgård, som er en af Norges mest populære forlystelsesparker. Her finder I oplevelser for hele familien! I kan bl.a. besøge dyrene på gården, prøve at være brandmand på Børnenes Brand, køre på den 1.000 m lange sommerrodelbane, og lave jeres eget chokolade i Freia’s chokoladefabrik. Der er altid mange muligheder når man tilbringer sin ferie i et feriehus i Norge!

Hytter i Jæren i naturskønne omgivelser

Norge byder på mange vandreruter, som består af udvalgte strækninger, der bevæger sig gennem det betagende norske landskab, hvor jeres indtryk bliver forstærket af arkitektur og kunst på egnede restepladser og udsigtspunkter. Det er let at blive begejstret i Jærlandskabet, hvor naturlige kræfter spiller lige for næsen af jer. Det siges at man ikke har oplevet hele Norge, hvis ikke man har set Jæren og ruten mellem Ogna og Boring, hvorfor dette er et selvfølge på jeres ferie i Rogaland. Hvis I rejser i bil, bør I bestemt også køre på nogle af de mindre veje, der bølger sig gennem kulturlandskabet, hvor I nærmer jer Nordsøen. Langs kysten finder I både sten- og sandstrande, mens stranden Orrestranda nok er den smukkeste med hvidt sand og rig flora og fauna.