Feriehuse i Ryfylke

Ryfylke er den østlige del af Rogaland fylke. Dette er et kontrastfyldt område med idylliske bugter, skærgårde, dybe fjorde omgivet af stejle fjelde - perfekt til, hvis man ønsker at opleve naturen på nært hold, når man lejer en feriebolig i Rogaland. I nord ligger sneen længe, over Røldalsfjeldet er der bl.a. geder. Tag en afstikker til øriget Finnøy, prøv en rundtur med hurtigbåd eller sightseeingbåd! Helleristninger, gamle kirker og små byer fortæller historie, mens moderne skibsfart kan opleves på fjordene. De vigtigste befolkningsområder i Ryfylke er Jørpeland, Tau, Hjelmeland, Sand, Sauda og Judaberg.

Naturskønne Norge

Populære feriehuse i Ryfylke

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Ryfylke

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Ryfylke

Loading...

Naturattraktioner

  • Prekestolen, en klippeformation 600 m over Lysefjorden. Kan nås til fods fra Prekestolhytta (2 timer), eller den kan ses fra båd på Lysefjorden.

  • Kjerag, en anden klippe ved Lysefjorden, specielt populær blandt basehoppere.

  • Kjeragbolten, nogen få hundrede meter fra Kjerag klippen. En sten som er klemt fast mellem to 1000m høje bjergvægge. Populært fotomotiv.

  • Lysefjorden, fantastisk fjordområde som kan nås med færge eller sightseeingbåd fra Stavanger

  • Laksestudio i Sand. Her kan du, gennem et glasvindue, se laks og ørreder på vej op gennem elven.

En ferie i Ryfylke er altså en oplagt feriedestination for alle naturelskere. NOVASOL tilbyder sommerhuse i hele Norge, og vi har garanteret også netop det feriehus, der passer til dig og din families behov og ønsker.

Ferie i Norge