Feriehuse i Haugalandet

Den friske vestlandsperle Haugalandet er en oplevelse udover det sædvanlige. Beliggende i det sydvestlige Norge, afgrænset af Folgefonna i nord og Preikestolen i syd, finder du denne flotte feriedestination. Halvøen Haugalandet har en rig historie, som strækker sig helt tilbage til vikingetiden, da området var hjemsted for nogle af de mægtigste høvdinger og konger i Norge. Dette område byder også på uforglemmelige aktivitetsmuligheder i naturen. Fra et NOVASOL feriehus eller en hytte i Haugalandet, er du aldrig langt fra de gode ferieoplevelser.

Lei feriehus eller hytte på Haugalandet

Populære feriehuse i Haugalandet

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Haugalandet

Loading...

Feriehuse med pool i Haugalandet

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Haugalandet

Loading...

Naturomgivelser i Haugalandet

Haugalandet kan bedst beskrives som en smuk blanding af natur, hav og by. I Folgefonna Nationalpark kan du opleve den norske natur, når den er bedfst. Isbræen Folgefonna er Norges tredje største nationalpark, og værd at aflægge et visit, hvis du søger flotte oplevelser i løbet af ferien i Norge. Vil du gøre mere end at blot se på den smukke natur, så findes der et stort udvalg af aktiviteter knyttet til bræen. Her kan du for eksempel stå på ski eller snowboard - om sommeren! 

Ønsker du at komme tæt på de vilde naturkræfter, bør du tage til Langfoss, en af Norges smukkeste vandfald. Vil du virkelig mærke vandfaldets kræfter, kan du gå ned af trappen til Åkrafjorden eller tag turen til toppen. Uanset hvad du vælger, er dette en fantastisk oplevelse for dig, som ønsker at få mest muligt ud af ferien i Rogaland.

Feriehus Haugalandet

Attraktioner nær feriehuset i Haugalandet

En ferie i Haugalandet er ikke komplet, uden et besøg i hovedbyen, Haugesund. Her må du tage på en gåtur rundt i denne charmerende byen, som ofte bliver kaldt for Norges fødested. Her kan du tilbringe en del timer på landets længste shoppinggade, eller fordybe dig i norsk vikingehistorie. Haugesund er Norges ældste kongesæde, og tager du turen hertil, bør du besøge Haraldshaugen, Norges eneste nationalmonument, reist på en høj nord for centrum i 1872. Monumentet skal markere Harald Hårfagres samling af Norge til et rige. Stedet bliver også anset som Harald Hårfagres gravsted.

Tag videre på eventyr på Rogalands største ø, Karmøy, en fin ferieoplevelse på Haugalandet. Karmøy er perfekt for dig, som ønsker at prøve fiskelykken, men også for dig, som blot gerne vil bevæge dig rundt i idylliske omgivelser. Karmøy har nogle utrolig smukke sandstrande, som passer perfekt til en dejlig gåtur. Nyt landskabet og den friske havluft. Yderst på den sydlige del af øen, finder du Skudeneshavn, hvor du kan få fine oplevelser på en gåtur rundt i en af de bedst bevarede gamle byer i Europa. Ønsker du at komme lidt mere ned i vikingernes historie, kan du vende blikket mod Olavskirken, Nordvegen Historiesenter og vikinggården, som alle byder på masser af super fine ferieopleelser for hele familien.

Spændende udflugtsmål

Utsira, Norges mindste kommune og vestligste ø, ligger ude i havet mellem Norge og de britiske øer. Vil du gerne besøge øen, kan du tage færgen fra Haugesund. På Utsira venter et paradis for dig, som er interesseret i fugle. Mere end 300 forskellige fuglearter kan du se på øen.  

Når I vælger at leje en feriebolig i Rogaland, så har I også et rigtig godt udgangspunkt for ture til Preikestolen, Kjeragbolten og Trolltunga.

Haugalandet og områdene rundt om byder på flotte ferieoplevelser for besøgende i alle aldre. Her kan du nemt kombinerer byliv, naturoplevelser og historie på en og samme ferie. Det er ganske fantastisk. Hos NOVASOL feriehusudlejning i Norge, finder du et fint og varieret udvalg af ferieboliger, til jeres ferie i Norge. Vi hjælper jer gerne på rette vej mod en passende feriebolig og kan altid søge gode råd hos vores kolleger i Norge.