search

Feriehuse i Peroj

Når det gælder feriehuse i Peroj er det NOVASOL, der leverer varen. Vores sommerhusudlejning i Peroj byder på komfort og kvalitet både i standard og luksusklassen. Nyd ferielivet i feriehus i Kroatien - feriehus i Peroj i det sydlige Istrien er lig med feriehuse hos NOVASOL. Vi har det bedste udvalg og den bredeste geografiske dækning!

Lej feriehus i Peroj

Oplevelser fra et feriehus i Peroj

I Peroj udgravede man for nogle år siden den gamle dødeby (nekropolis) hvor man fandt beviser på, at her har boet mennesker lige siden bronzealderen. I dag er det en levende by, der hovedsagligt lever af de mange turister, der besøger den. Derfor finder man her alle tænkelige faciliteter. Ennten i selve byen eller så tæt på, at det ikke er noget problem at nå frem på de moderne landeveje.

En ferie i Peroj er med statsgaranti ensbetydende med fred, ro og afslapning. Stedet er ideelt for familier med børn på grund af de sikre strande og mange aktiviteter.

Familieferie i feriehus i Peroj

Feriehuse i Peroj

Et feriehus i Peroj giver dig et pusterum i meget lækre omgivelser. Hvis du endnu ikke har prøvet sommerhusudlejning i Kroatien er det absolut på tide. Vores ferieboliger i Peroj er et klogt valg. Alle vores ferieboliger fremstår nemlig i en høj og lækker kvalitet, hvadenten du vælger luksusmodellen med pool og sauna eller den mere enkle udgave.

Din ferie i Istrien i en af vores ferieboliger i Peroj i det sydlige Istrien kunne meget let blive starten på en lang række eventyr med sommerhusudlejning i dejlige Kroatien.