Feriehuse i Lillehammer

Skiløb Lillehammer

Feriehuse i Lillehammer

Ønsker du at leje et feriehus i Norge, hvor du er tæt på natur, attraktioner og aktiviteter? Så er Lillehammer destinationen for dig. Lillehammer er et eldorado for dem, der ønsker at teste skiløjperne og for dem, der bare vil tage det helt med ro og slappe helt af i ferien. Tag turen til OL-byen Lillehammer og oplev seværdigheder, restauranter, butikker og den gode atmosfære. Her finder du alt, hvad du behøver for en god ferie i Norge.

Aktiviteter og oplevelser ved Lillehammer

Lillehammer-regionen er berømt for sine fantastiske muligheder for langrend. Pak skiene og tag vandreture i smukke omgivelser på stier, der strækker sig over 2000 kilometer. Når du bor i en af vores hytter i Lillehammer, har du stier lige udenfor døren. Udover gode skiløbsforhold, kan du også prøve hundeslædekørsel i vintermånederne. Om sommeren kan du cykle, gå på vandreture i nationalparker, ride, fiske og tage elgsafari.

Test fiskeforholdene i Gudbrandsdalslågen og Mjøsa, og måske får du aftensmaden med hjem på krogen. Tæt på Lillehammer finder du også mange gode vandreruter i skoven. på marker samt i bjergene. På Nordseter og Sjusjøen kan du gå på afmærkede stier, i smukke natur, hele året rundt.

Feriehus i Norge

Attraktioner nær feriehuset i Lillehammer

Planlægger du en ferie med familien, kan du besøge Familieparken Hunderfossen og Lilleputthammer Familiepark. I Hunderfossen kan store og små køre karruseller, besøge Ivo Caprinos eventyrgrotte og meget mere. Ikke langt fra Hunderfossen ligger Barnas Gård, hvor der er masser af dyr, som; får, geder, hjorte, kaniner og mange andre dyr.

Tag også familien med til Maihaugen Friluftsmuseum, som er et af de største af sin art i Europa. Her kan du året rundt tage med på en tur 200 år tilbage i tiden. Se hvilke events, der afholdes på Maihaugen, når du er i området. Det er helt sikkert noget spændende! Ved indgangen til museet står Gardmos stavkirke fra det 13. århundrede.

Når du tilbringer din ferie i Lillehammer, må du ikke gå glip af et besøg på det norske olympiske museum, samt nogle af de sportsnlæg der blev benytter under OL i Lillehammer i 1994. Genoplive den unikke atmosfære ved de olympiske lege. 

For kunstinteresserede er det værd at tage turen til Lillehammer Kunstmuseum, der omfatter værker af berømte kunstnere som Edward Munch og Fritz Thaulow.

Ferie i Lillehammer

Hytter og feriehuse ved Lillehammer

Når du lejer en hytte i Oppland, er du aldrig langt væk fra store naturoplevelser, spændende aktiviteter og interessante seværdigheder, der passer til alle. Vores hytter i Lillehammer-området ligger tæt på populære fritidsområder.