Feriehuse i Valdres

Smukke og varierede Valdres i Oppland tilbyder sine gæster mange oplevelser. Området strækker sig fra de skovrige områder i syd til de mægtige fjelde i Jotunheimen i nord. Hos os finder I flere hytter og feriehuse i Valdres, som giver jer mulighed for, at være helt tæt på den smukke natur, som Norge er så kendt for. 

Dette område er kendt for de mange udendørs aktiviteter, som kan nydes i både højt og lavt tempo. Hvorfor holde ferie i Norge?  For mange handler det i høj grad om, at puste ud og absorbere de utrolig mange synsindtryk, som møder en overalt i det imponerende land.

Landskab i Valdres

Populære feriehuse i Valdres

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Valdres

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Valdres

Loading...

Nationalparker i Valdres

De fleste som vælger at leje en feriebolig i Norge, vil gerne have så mange oplevelser i den smukke norske natur som muligt. I vil i løbet af jeres ferie i Valdres blive mødt af mange smukke udsigter, uanset hvor I bevæger jer hen. Selv lige udenfor feriehusets dør er det udsigt til store skovområder og fjeldtoppe. 

I Valdres finder I to nationalparker, Jotunheimen og Langsua Nationalpark, hvor både børn og voksne kan få gode naturoplevelser. I Jotunheimen kan I glæde jer til, at opleve den vildeste udsigt fra Norges højeste fjeld, Galdhøpiggen, på 2.469 meter og fra Glittertind på 2.464 meter. Vælger I at tage turen på vandreruten Besseggen, som går fra fra Memurubu til Gjendesheim, kan I glædes over synet af den smaragdgrønne sø Gjendevatnet, der ligger 984 meter over havet og søen Bessvatnet, som ligger 1.373 meter over havet..

Langsua blev udnævnt som nationalpark i 2011, og det er bestemt også en titel som er området værdig. Nationalparken består affjeldlandskab med spor fra fortiden, b.la. i form af jernproduktionsfaciliteter, kulminer og fangststationer. Landskabet har også klare spor af bæredygtigt landbrug. Fokusset på at bevare området på den mest bæredygtige facaon, bidrsger til enestående mangfoldighed af planter, dyr og fugle.

Vinterferie i Valdres

Vinterferie i Valdres

I Valdres er klimaet helt perfekt for en skøn vinterferie. Fra november til maj er der stort set altid gode sneforhold til området. Der er ca. 150 km gode langrendsløjper, som tager jer vidt omkring i det smukke snelandskab. Der er ligeledes mulighed for alpinskiløb i de forskellige skisportscentre. Et af disse er Beitostølen Skicenter med 9 lift og 12 skibakker, som tilbyder pister både for nybegyndere og erfarne skiløbere. I finder også er separat børneområde, hvor der er plads og ro til, at børnene kan blive gode venner med skiene. 

Norge kan altid tilbyde gode forhold for en vinterferie. Der er mange rigtig fine skisportsområder og hos os finder I mange ferieboliger i Oppland, hvorfra I kan holde en dejlig ferie på ski.

Feriehus i Valdres

Autentiske madoplevelser i Valdres

Mad, tilberedt efter traditionelle forskrifter og med lokale produkter, giver altid ferien et ekstra pift. I Valdres kan I også glæde jer til, at smage lokale produkter, som serveres i de smukke rammer. Valdres er en region med stolte madtraditioner, og mange af spisestederne er kendetegnet ved dette. I vil kunne finde både gamle og nye måder at tilberede de lokale råvarer fra Valdres på. Blandt de mest traditionelle retter i Valdres er; rakfisk, som er en ørred, har gennemgået en måneds lang forrådnelsesproces ved hjælp af egen slimlage og salt. Hvert år, i den første weekend i november, valfarter flere tusinde til den lille by Fagernes, for at kåre årets bedste rakfisk. Blandt de øvrige lokale produkter er pølse og gedeost, som kan købes flere steder samt på de mange gode restauranter i området.

Feriehuse og hytter til leje i Valdres

NOVASOL har tilbudt ferieboliger i Norge i mange år og vi stræber efter, at kunne tilbyde så bredt og alsidigt et udvalg som muligt. Vores ønsker til et feriehus er meget forskellige - nogle søger det simple i en hyggelig hytte i Norge mens andre sætter pris på mere komfort og luksus i et moderne feriehus. Derfor kan vi tilbyde alt mellem disse to yderpoler. Ferieboligerne har dog ét tilfælles; de er alle privatejede. Derfor er ingen feriebolig ens og I vil derfor altid få en ny oplevelse, så snart I træder ind af hoveddøren. 

Med salgsafdeling i Danmark, kan I altid få hjælp til at finde det rette feriehus eller den perfekte hytte til jeres ferie. Vi kan desuden altid få assistance fra NOVASOLs kontor i Norge, som kan bidrage med et godt lokalt kendskab.