Hytte i Hafjell

Hafjell er et af Norges mest berømte og elskede skiområder, og derfor tænker mange på olympiske skisportsbakker, stejle pister og skiskoler, når de hører om Hafjell. Men området har også mange andre spændende ting at tilbyde, til et godt ophold i en hytte i Hafjell  - sommer som vinter.

Hytte i Hafjell

Populære feriehuse i Hafjell

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Hafjell

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Hafjell

Loading...

Udforsk Hafjell fra jeres private hytte

Når I lejer en hytte i Hafjell, har I områdets mange oplevelser lige uden for døren. Uanset om I er interesseret i en ferie med aktion og aktivitet eller er på udkig efter lidt mere stille dage med familien, kan en hytte på Hafjell være en perfekt base for jer og jeres ferie i Hafjell.

Aktiv ferie i Hafjell året rundt

Hafjell er, som sagt, nok mest kendt som en vinterdestination. Og det er der gode grunde til det. Hafjell Alpincenter er et af Norges største skisportssteder og har pister, der passer til både begyndere og de mere erfarne skientusiaster. En hytte på Hafjell er toppen af ​​kransekagen, hvis I vil have en idyllisk vinterferie med skiløb, ild i pejsen og rendyrket hytte-hygge.

Men sommeren på Hafjell er også fuld af oplevelser - og især for jer, der ønsker at få et adrenalinkick. Når sneen smelter, omdannes skiløjperne til et perfekt sted for jer, som dyrker mountainbiking. Her er igen udfordringer for alle – uanset niveau.

Sjov for hele familien et stenkast fra en hytte i Hafjell

Hafjell tilbyder ikke kun fart og spænding i naturen. Ikke langt fra Hafjell finder I de populære seværdigheder; Hunderfossen Evnetyrpark, Lilleputthammer Familiepark og Maihaugen. Hvis I er på ferie med børn eller måske børnebørn i Hafjell, behøver I ikke bekymre jer om, hvorvidt der er nok at opleve, også for de små. Naturoplevelser, rutsjebaner og softice kan nemt kombineres med vandreture, rafting og mountainbiketure, der passer til alle aldre.

Hos NOVASOL kan I nemt finde en hytte, der kan danne centrum for jeres ferie i Hafjell. For selvom oplevelserne er i fokus, skal I ikke undervurdere, hvor godt det er at komme "hjem" efter en dag fuld af aktiviteter. Hvis I vælger at leje en privat hytte i Norge til jeres ophold, kan I desuden se frem til en ferie med masser af frihed. Frihed til at planlægge netop den ferie, som passer jer bedst.

Hafjell hører til i området Oppland i Norge. Forelsker I jer i området og vil gerne udforske det endnu mere, så tag et kig på vores mange ferieboliger i Oppland. Her er nopget til enhver ferie og enhver smag.