Hytte i Hovden

Hovden er måske bedst kendt som en fremragende vinterdestination, men området har også utrolig meget at tilbyde, udenfor vintersæsonen. Her kan der fiskes, køres tur på cykler, vandre, tage på elgsafari og meget, meget mere. Samtidig giver den private hytte i Hovden alle muligheder for, at bare slappe helt af. Uanset hvilke aktiviteter, I gerne vil dyrke, når I lejer en hytte i Aust-Agder, finder I det i Hovden.

Lej en hytte i Hovden året rundt

Populære feriehuse i Hovden

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Hovden

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Hovden

Loading...

Hvad kan man lave i Hovden?

I ved det sikkert allerede, men vi siger det lige alligevel; Hovden er et sandt vinterparadis i Aust-Agder. I Hovden er der næsten altid garanteret sne! De mange gode mulighder for både at dyrke alpinski - og langrend, har gjort Hovden til en attraktiv destination for skientusiaster. Foruden skiløb kan I også tage en tur på skøjter, prøve snescootere, hundeslædekørsel samt isklatring.

I løbet af ferien i Hovden bliver der måske også brug for en hviledag. Her vil den private hytte i Hovden gøre det nemt for jer, at koble af og dyrke hyggen. Sov længe, hyg jer med en god brunch, gå en stille tur, hyg jer med lidt sødt og varme drikke og slut dagen af med lækker mad. Så bliver en feriedag i Hovden ikke mere afslappet. Dagen efter er I igen klar til masser af sjov i den hvide sne. 

Når sneen forsvinder fra fjeldene i Hovden, er der bestemt stadig mange gode grunde til, at leje en hytte og sætte kurs mod Norge. Holder I ferie i Hovden om sommeren, står de gode og ikke mindst smukke naturoplevelser i kø, lige uden for døren ved jeres hytte. I de store fjeldområder omkring Hovden, finder I et varieret terræn med gode vandreruter. Ruterne har forskellige sværhedsgrader, så der er muligheder for alle. I området er der også flere søer, hvor I kan teste jeres egenskaber som lystfiskere. I kan f.eks. besøge de beskyttede naturområder; Lislevatn og Vidmy. Rundt om Hovden er der også fler estier, hvor I kan færdes med barnevogn. 

En ferie i Hovden med børn er også oplagt - både sommer og vinter. Om vinteren vil jeres børn elske at tumle i sneen. På skiskolen kan de små blive fortrolige med skiene mens de voksne suser ned af løjperne. Om sommeren kan I tage på tur til Hegni friluftsområde. Området ligger ved Hartevatn, ca. 1 km. fra Hovden centrum. I Hegni er der flere legeredskaber, bademuligheder og stier rundt i de smukke omgivelser. I kan frit benytte faciliteterne, som indbyder til en heldagsudflugt med madkurv.

En hytte i Hovden er for alle

Lejer I en hytte i Hovden, til den næste ferie i Norge, så kan I godt glæde jer til en aktiv ferie med masser af udfoldelsesmuligheder. Når I lejer en hytte i Norge gennem NOVASOL, får I desuden også friheden til, at holde lige præcis den ferie, som I drømmer om. Tilbring jeres feriedage på fjeldet, og nyd derefter en stille eftermiddag eller aften i private omgivelser. 

Tag familien, vennerne eller bedsteforældrene med til et dejligt ophold i en hytte i Hovden. Her kan I rigtig dyrke hinandens selskab samtidig med, at I får skabet nye, fælles minder, som I kan glædes over længe. Hos NOVASOL finder I hytter og ferieboliger af alle slags og størrelser.