Hytte i Arendal

Arendal er en rigtig dejlig sommerdestination, og hvert år er skærgården og strandene fyldt med glade feriegæster, som slapper af i de smukke omgivelser. I Arendal centrum summer det af liv og god atmosfære. Arendal kan tilbyde noget for enhver smag, uanset alder og ferieønsker. Hvis I lejer en hytte i Arendal, gennem NOVASOL, kan I bo tæt på den fantastiske skærgård og den smukke norske natur, samtidig med, at I har mulighed for at bruge den private hytte i Arendal til kvalitetstid med familie eller venner.

NOVASOL har mange hytter i Aust-Agder, hvor I kan holde ferie tæt på den populære feriedestination Arendal.

Lej en hytte i Arendal og nyd den smukke skærgård

Populære feriehuse i Arendal

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Arendal

Loading...

Aktiviteter og attraktioner nær jeres hytte i Arendal

Hvis I lejer en hytte i Arendal, er der aldrig langt til sjove aktiviteter og spændende attraktioner. Når I holder ferie i Arendal kan I blandt andet:

  • Besøg havneområdet i byens centrum, kendt som Pollen. Om sommeren er her altid liv og glade dage. Gå en hyggelig tur og kig på de mange lystbåde. Snup en kold drink mens I nyder udsigten over vandet og den afslappede atmosfære. 

  • Fra Pollen kan I tage en tur ud til Tyholmen, som oprindeligt var en holme, adskilt fra resten af ​​byen. Tyholmen er et meget charmerende område, hvor en lang række af de smukke, gamle træhuse er bevaret. Den ældste bygning kan dateres tilbage til 1676. Her er det bestemt værd at tilbringe et par timer, for overalt mødes I af charmerende huse, og idylliske omgivelser når I bevæger jer rundt i de snoede gader. 

  • Tag en tur ud til den bilfrie ø Merdø, som på trods af sin lille størrelse, byder på en masse gode oplevelser. Start f.eks. jeres beøg på øen med en tur rundt på Merdøgaard Skærgårdsmuseum, som befinder sig i en gammel kystgård. På øen er der også flere gravhøje fra bronzealderen samt en gravplads for ukendte sømænd. Derudover kan Merdø prale af mange rigtig fine strande, som anses for at være nogle af de bedste i regionen. Øen er oplagt til en dagsudflugt med madpakke, badetøj og den gode bog. 

  • I løbet af jeres ophold i Arendal, bør I også besøge KUBEN - Aust-Agder museum og arkiv, som holder til i en af landets mest moderne museumsbygninger. På museet kan I lære Arendals historie at kende gennem de mange udstillinger. KUBEN kan også tilbyde udstillinger for de mindste, så hele familien vil sagtens kunne besøge museet sammen.

Lej en hytte i Arendal til en god familieferie

Oplev den smukke natur omkring jeres hytte i Arendal

Naturoplevelser er altid i høj kurs, når der lejes en feriebolig i Norge. Naturen er alsidig og byder på et ene smukke view efter det andet i hele Norge. 

I området omrking Arendal kan I f.eks. tage på ture til Raet Nationalpark, som blev oprettet i 2016. Nationalpark strækker sig langs kysten fra Grimstad til Tvedestrand. Denne nationalpark er noget helt særligt, da 98 % af området er dækket af vand. På en tur rundt i nationalparken kommer I gennem både skov, hedeormåder og skærgårdsområder. Der er flere vandreruter i parken, hvor flere af dem, er egenet for mindre børn. Tag badetøj og snorkeludstyr med på turen og oplev livet under vandet i Raet Nationalpark.

Lej en hytte i Arendal til en ferie med frihed

De hytter som NOVASOL udlejer i Arendal er alle privatejede og giver jer muligheden for, at holde ferie i nye men alligevel hjemlige omgivelser. Ved at benytte jer af feriehusudlejning, får I også en mere autentiske oplevelser, som f.eks. et hotel ikke kan tilbyder på helt samme måde. I ferieboligen ses ofte islæt fra landets kultur, som afspejles i valget af møbler, malerier og farvevalg. 

I får også mulighed for, at holde ferie lige netop som I ønsker det. I kan sove længe og spise sen morgenmad på terrassen. Snuppe en middagslur inden turen går ned til byen, hvor I kan prøve lokale specialiteter til aftensmaden. Stå tidlig op og kør en tur ud i det blå og udforsk de lokale attraktioner. Hold en pause, når det passer jer, med en lækker frokost under åben himmel. Mulighederne er mange og det er kun jer der skal bestemme, hvordan jeres ophold i f.eks. en hytte i Arendal skal være.