Feriehuse i Åmli

Åmli er en kommune i regionen Aust-Agder, og grænser op til Nissedal og Fyresdal i Telemark. Området er præget af kæmpe skovområder med mange søer og vandløb. I vil have de mest vidunderlige udsigter til trætoppe, fjelde og blankt vand fra jeres feriehus i Amli.

Feriehus i Åmli

Populære feriehuse i Åmli

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Åmli

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Åmli

Loading...

Attraktioner og aktiviteter i Åmli

En fin måde at opleve byen på er ved at følge Sentrumsløypa. Ruten tager jer gennem og omkring Åmli. På ruten kommer I forbi 10 forskellige historiske steder, som I efter turen kan udforske nærmere. På ruten er der flere informationstavler på både engelsk, tysk og norsk. I vil b.la. komme forbi Elvarheim Museum, som har en fin udstilling med udstoppede dyr. Ruten er let tilgængelig, så den både passer til børn og voksne. Derudover er det meste af ruten velegnet til kørestolsbrugere. 

Tæt på Åmli cantrum ligger Åmli aktivitets- og badepark. Parken tilbyder flere forskellige aktiviteter som, minigolf, tennis, beach-volley og skateboardpark. I parken er der også fiskemuligheder samt bademuligheder i søen. Parken er et rigtig godt udflugtsmål, hvor I kan hygge jer en hel dag. I kan grille på stedet, hvor der er en overdækket grill samt borde og bænke. Paren er perfekt til en feriedag helt nede i gear, hvor I bare nyder omgivelserne, hinandens selskab og en time på langs i solen. Efter sådan en feriedag er I helt klart til at udforske mere af det spændende område omkring jeres feriehus i Aust-Agder. 

I den nordligste del af Åmli kommune ligger det fredelige naturområde omkring Gjøvdal, som er smukt beliggende mellem bakker og skove. Den smukke natur tilbyder fremragende fiskerimuligheder, gode badesteder og naturligvis også gode vandreture i Gjøv. Har I cykler med, kan I tage turen på den gode skovvej, som passer både børn og voksne. På turen kommer I rundt i der rolige landskab, præget af landbrug. Midt på ruten kommer I til Gjøvdal Kirke fra 1803, hvor I kan tage en lille pause, inden I fortsætter gennem dalen og skovområdet.

Vandring i Åmli

Vandring i Åmli

Åmli er en rigtig vandrekommune med mange både lange og korte vandreruter. I området er der mange stier, som er kategoriseret som værende enten lette. lidt krævende eller krævende. Hver sti er markeret med et enten grønt, blåt eller rødt skilt, som symbolisere sværhedsgraden. 

Hos Åmli turistforum kan I få udleveret et Topp 20 kort, hvis I har lyst til at prøve kræfter med 20 forskellige vandreruter. På hver af disse 20 ruter er der stationer, hvor I kan skrive i gæstebogen samt lave et klip i jeres Topp 20 kort, som viser at I har gennemført turen. Hvis I aflevere kortet igen, får I udleveret en t-shirt som fortæller, at I har gennemført de 20 ruter. 

Den bedste udsigt over Åmli området, får I fra toppen af det 430 meter høje Trogfjell. I Elvarheim er der parkeringsplads, hvorfra I kan gå op til toppen af en 1,5 kilometer sti. Turen op er ikke specielt krævende, så sæt bare kurs mod toppen og nyd det smukke landskab fra oven. 

Norge er generelt et skønt land for jer, som elsker vandreture i smuk natur. Skove, fjelde, søer og kyststrækninger sætter en imponerende kulisse for jeres vandreture. Har I lyst til at opleve den smukke norske natur helt tæt på, så kan vi tilbyde leje af ferieboliger i Norge - fra nord til syd. Her kan I tage på de ture I har lyst til, lige så tit I vil.

.