search

Feriehuse i Nynäshamn

Den lille perle Nynäshamn emmer af afslappet atmosfære og skærgårdsidyl. I de små hyggelige gader ligger fortovscafeer og restauranter side om side med spændende butikker. På den livlige havn hænger lokale og turister ud mellem de små røde fiskehytter. Tag en pause i solen og nyd en kold øl eller et glas hvidvin. Langs den smukke kyststrækning findes både sandbugter og klipper, hvorfra man kan tage en forfriskende dukkert og nyde solen. Langs promenaden kan I slentre en tur og nyde den betagende udsigt over havet. Nynäshamn friluftsbad er desuden noget ud over det sædvanlige, et besøg her er balsam for sjælen. 

Forelsker I jer helt i området, så kan I hos os finde mange flere feriehuse og hytter i Stockholm og omegn, som er det område Nynäshamn hører til. 

Hytte Nynäshamn

Nyd ferien på stranden ved Nynäshamn

Nynäshamn er faktisk én stor strand! Overalt finder I vige og bugter, hvor badenymfer og vandhunde kan få deres lyst styrret i den klare vand. Nogle af de mest populære strande finder I her:

Nickstabadet: Nynäshamns svar på Copacabana – her er der garanti for at se og blive set! Her finder I hoppetårn, Is-hus og vandrutsjebane, man kan endda leje kajak på stranden.

Drottningviken: Virkelig smuk skærgårdsstrand, med afrundede klipper og masser af små bugter. Her kan I finde jeres egen lille paradis plet.

Muskan: Vil I bade i ferskvand, er der et populært badested ved søen Muskan, der ligger idyllisk som en lille oase, midt i et skovlignede område tæt på golfbanen.

Naturen omkring feriehuset i Nynäshamn

Nynäshamn ligger utrolig naturskønt med skærgårdsklipper, dybe skove og ikke mindre end 10 natur reservater i nærheden, hvor I kan vandre og opleve det rige dyreliv, spejlblanke søer og rislende bække. Pak en picnickurv og gå på eventyr i naturen.  Midt i Nynäshamn ligger Göstas Trädgård i idylliske omgivelser med et væld af spændende planter og blomster. For fugleelskere er der masser af udkigstårne og fuglereservater, hvor I kan betragte det rige fugleliv. Tag også en tur langs Runstensvägen og se de flotte runesten, hvoraf nogle kan dateres helt tilbage til 1000 tallet.

Sommerhus Nynäshamn

Spændende seværdigheder

Besøg Sveriges ældste fyrtårn på Landsort. Fra tårnets top har I en fantastisk udsigt over havet og skærgården.  Gemt i klipperne i nærheden, ligger et stort underjordisk  anlæg, der skulle beskytte Sverige under krigen. Man kan besøge batteriet og få indblik i livet under jorden for den tids soldater. I kan også komme tilbage i historien i det rekonstruerede jernalderhus og se hvordan vikingerne levede. Der findes mange spændende kirker i området f.eks. ösmo eller den fine kirke i Nynäshamn, der samtidig fungerede som sømærke for de søfarende. I kan også udforske flere spændende museer. Mærk historiens vingesus i Nynäshamns og Sorunda hembygdgård, hvor I kan se hvordan man levede før i tiden. Mopedum Nostalgi Museum går ikke helt så langt tilbage i tiden, men oplevelsen er ikke mindre morsom. Her kan I opleve (eller genopleve) flower power tiden i 60´erne og 70´erne, på en nostalgitur tilbage i tiden.

Aktiviteter til jeres ferie 

Der findes stort set ikke den aktivitet, der ikke kan dyrkes i Nynäshamn. Tag på spændende skærgårdsture, lad jer udfordre til forskellige vandsports aktiviteter som f.eks. kitesurfing, kano eller kajak. For lystfiskerren er der også masser af muligheder. Udover fiskeri fra stranden og i søerne, kan I tage med på guidede ture på havet. Der findes både golf og minigolf i området, der også er rigt på vandre- og cykelstier, Nynäshamn er simpelthen et eldorado for den aktive familie.

Shopping, mad og drikke 

I Nynäshamns centrum, finder I masser af sjove butikker med mode, indretning, legetøj og skønhedsprodukter. På havnen ligger de små fiskeboder som perler på en snor og falbyder souvenirs, mad og drikke. Selv et lille shopping center findes der i byen. Der er desuden et rigt udvalg af kunsthåndværk butikker, arbejdende værksteder, antik og second hand boder og delikatesse shops.

I behøver ikke gå sultne i seng i ferien. I Nynäshamn findes der rigtig mange restauranter og cafeer i alle prislejer og for enhver smag.  Nyd en kanelbolle og en kop kaffe på en af de hyggelige fortovscafeer eller i idylliske omgivelser på Lövhagens kaffeservering. På restauranterne finder I alsidige menukort med masser af lækkerier og selvfølgelig alt godt fra havet. Hvis I tør, kan I smage på svenskernes elskede surstrøming. Når I lader en NOVASOL feriebolig i Nynäshamn danne rammen om jeres ferie, kan I også tilberede jeres egne måltider, og nyde dem hjemme på terrassen i fred og ro. I kan købe fisk og skaldyr, lokale delikatesser og friske råvarer flere steder i byen.

NOVASOL byder jer velkommen i skærgårdsparadiset Nynäshamn, hvor I uden tvivl vil få en vidunderlig ferie i Sverige