search

Feriehuse i Markaryd

Scenen er sat til en fantastisk familieferie i Markaryd i Sverige. Tjek billig sommerhusudlejning i Sydsverige hos NOVASOL og få passende tag over hovedet i vidunderlige Markaryd. Sommerhusudlejning i Markaryd er populært hos NOVASOL, og vi har det største udvalg af sommerhuse i Sverige, så du finder let et der passer til dig og din familie.

Sommerhuse i Småland

Sommerhusudlejning i Markaryd

Markaryd i Småland er et meget populært rejsemål, og årsagerne er ikke svære at få øje på. Den sydsvenske by og egnen omkring den byder på klassiske røde træhuse, historiske seværdigheder, imponerende skove, rent fiskevand, uforstyrret natur og stilhed.

NOVASOL tilbyder sommerhusudlejning i Småland til priser, der ikke lænser kontoen. Uanset om I går efter en luksuriøst udstyret ødegård eller et mere enkelt indrettet hus, kan vi hjælpe jer med at opfylde ønskerne. Så er I klar til en herlig ferie for hele familien midt i naturen.

Charmerende Markaryd er den største by i det sydvestlige hjørne af Småland ved den skånske-smålandske grænse. Elven Lagan løber igennem kommunen fra nordøst til sydvest og frister med sit klare fiskevand, der bugner af fisk som aborrer og regnbueørreder.

Egnen byder også på masser af muligheder for at tage sig en svalende dukkert i en af de glitrende søer. Prøv fx. naturlige badepladser som Klintebadet, Tovhultsbadet og Jetesøen. Svigter vejret, findes der et indendørs vandland i byen. Øst for byen kan I desuden tage på 'drive in-elgsafari' i bil gennem skoven, hvor I kommer helt tæt på de flotte dyr.

Familieferie i Sverige