search

Feriehuse i Gislaved

Gislaved venter med fantastiske natur, landsbyidyl, glas- og møbelkunst og attraktioner i massevis tæt ved. NOVASOL tilbyder billig sommerhusudlejning i Gislaved i Sverige. Det koster ikke en formue at leje en skøn feriebolig i Sydsverige. Hos NOVASOL har vi sommerhusudlejning i Småland hele året rundt til favorable priser.

Sommerhuse i Småland

Sommerhusudlejning i Gislaved

Dybe skove, klare søer, landsbyidyl, majestætiske bjerge og duftende blomsterenge. Lyder det tillokkende? Så er svenske Gislaved et oplagt rejsemål, hvor hele familien kan tage en hyggelig pause fra hverdagen i skønne omgivelser.

Nyd jeres ferie i et sommerhus i Sverige fra NOVASOL. Vi giver jer tag over hovedet under jeres ferie i Gislaved i Småland. Luksus med det hele eller en mere enkel indretning - uanset hvad I ønsker jer, kan vi skaffe det. I mange forskellige standarder og prisniveauer.

Gislaved ligger i kommunen af samme navn, hvor der findes i alt 388 søer. Med skianlægget Isaberg rummer den også et af Sveriges mest eftertragtede skiområder. Der er dog også masser at lave om sommeren, hvor lystfiskeri, badning og kanosejlads er oplagte muligheder. I kan også drage på vildmarkssafari og udforske områdets skønne natur fra ryggen af en islænderhest, på cykel eller til fods på en af de mange vandreruter.

Byen ligger i området Glasriget, der er centrum for landets glasproduktion. Her kan der gøres gode køb hos de mange glaspusterier, og I kan også selv få lov at forsøge jer som glaspustere. Områdets pittoreske landsbyer er et besøg værd - og forlystelsesparken Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby er et must for børnene.

Ferie i Sverige