search

Feriehuse i Nörrköping

Hos NOVASOL kan I leje et sommerhus i Norrköping og i den smukke omegn omkring byen. Norrköping byder på en fantastisk skærgård, med flere gode badesteder - Badholmarna, som er populære samlingssteder om sommeren. Badholmarna ligger i Arkösund ca. 55 km fra Norrköpings centrum. Yderligere 10 minutter sydøst for Arkösund ligger Kopparholmarna med mange muligheder for, at komme på gode vandreture i den smukke natur. Her kan I også hoppe i vandet fra både klipper og strand. Leder I efter et mere børnevenligt alternativ med en lang sandstrand, så skal I tage turen til Sköldvik, 55 kilometer fra Norrköping.

Feriehus Nörrköping

Et stort udvalg af attraktioner i Nörrköping 

Hvis I tænker på at leje en af vores hytter eller feriehuse i Norrköping og omegn, er der mange muligheder for forskellige aktiviteter for hele familien. Kano eller kajaksejlads, ridning, tennis og vandreture er blot nogle af de aktiviteter, der er populære i sommersæsonen. Hvis I er interesseret i gårde og lokalt producerede varer, såsom honning, æg, oksekød og kalkun, anbefales det at besøge Vikbolandet. Hvis I planlægger at leje en hytte i området, og er interesseret i golf, så der er mange golfbaner i og omkring byen. Hvis I planlægger at leje en hytte i Norrköping og ønsker at opleve dyrelivet, anbefales det at besøge Nordens største Dyrepark, Kolmårdens dyrpark. Dette er et af Sveriges mest berømte turistmål, og der er meget at se på som giraffer, tigre, bjørne, sneleoparder, kameler, gorillaer og delfiner. Besøg også Kolmårdens delfinarium.

Vinterferie Sverige

Vinterferie i Nörrköping 

Er I interesseret i at leje et sommerhus i Norrköping om vinteren og kombinere jeres ferie med timer i sneen og med udflugter til de mange attraktioner? Så er det også lige til. Östergötlands ski- og snowboardstation Yxbacken ligger kun 15 minutter fra byen. NOVASOL tilbyder hyggelige hytter i Norrköping, tæt på skisportsområder. I Norrköping er der også flere skiløjper til dem, der er interesseret i langrend. Der er også mulighed for skøjteløb i centrum af Norrköping i Himmelstalund Hall. Himmelstalund Hall bruges også til koncerter, udstillinger og sportsbegivenheder.

Lystfiskerferie med unikke oplevelser 

Et fantastisk sted at fiske er i Arkösund, og blandt vores feriehuse i Norrköping finder I flere såkaldte lystfiskerhuse, der er egnede til en ferie med fangst. Mange lystfiskere tager til  Norrköping, hvor der kan fiskes efter store havørred og laks, i byens centrum, i Motala elven – en helt unik oplevelse. I Arkösund kan I også tage på sælsafari.

Fiskeri Nörrköping

Feriehusudlejning i Sverige 

Hos NOVASOL kan I leje en hytte eller et feriehus i Norrköping samt i området omkring. I finder nemt frem til et passende feriehus for jer, ved at benytte de forskellige søgekriterier. Måske er det en god udsigt eller det at bo tæt på en sø, som er vigtig for jer. Udfyld blot de ønsker I har til jeres feriehus og de passende ferieboliger kommer frem.

Hos os kan I booke med viden om, at vi har arbejdet med sommerhusudlejning siden 1968 og at vi har  inspiceret alle vores sommerhuse og hytter i Sverige, før vi tager dem ind i vores sortiment. I vores udvalg af feriehuse i Östergötland, finder I et dejligt varieret udbud af alle typer ferieboliger.