Feriehuse i Åseral

Den gode kombination af smukke fjeldområder, vandreruter, gode fiskemuligheder og sjisportsområder, gør Åseral til et fremragende feriemål hele året. Åseral ligger i regionen Vest-Agder og betegnes som regionens bjergparadis. Her er nemlig utrolig gode forhold for dem, der kan lide en rask tur på fjeldet.

Feriehus Åseral

Populære feriehuse i Åseral

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Åseral

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Åseral

Loading...

Skiferie og vintersjov i Åseral

Når vinteren falder på og sneen lander på de flotte fjelde, omdannes Åseral til en fin skisportsdestination. Fjeldkommunen Åseral har tre skisportssteder; Bortelid, Ljosland og Eikerapen. Bortelid er kommunens største skisportssted, og her finder I alpinepister, der passer til alle niveauer. Ljosland og Eikerapen har også gode ruter, der passer til hele familien.

Hos os finder I flere feriehuse og hytter i Åseral, som ligger tæt på de forskellige skisportsområder. Ferieboligerne er indrettet således, at de sagtens kan bruges som base for en dejlig skiferie, hvor I kan varme jer i feriehuset, efter en god dag på pisterne. Vores feriehuse i Norge er generelt gode til en vinterferie for hele familien. I kan leje ferieboliger tæt på pisterne eller vælge et, som ligger lidt væk fra de livlige skiområder, hvis I ikke nødvendigvis skal stå på ski hver dag. I og ved feriehuset eller hytten kan I hygge jer og lege i sneen, i det omfang som det passer jer.

Feriehus i Åseral

Efter vinter kommer sommer i Åseral

Når vinteren slipper sit tag, kommer forår og sommer samt andre aktivitetsmuligheder i de norske fjelde. Når sneen smelter dukker de mange gode vandreruter nemlig frem og indbyder til ture med vandrestøvler på i stedet for med skistøvler. 

En populær vandrerute i kommunen starter ved Lordehytta, et jagtslot bygget af den skotske Lord Salvesen i 1910. Turen starter i Røysland og tager cirka tre timer én vej. Bemærk venligst, at stien ikke er afmærket. Hvis I tænker på, at tage på vandreture i løbet af jeres ferie i Vest-Agder, er det en god ide, at undersøge de forskellige muligheder på forhånd. Brug f.eks. VisitNorway´s hjemmeside som inspiration for jeres vandreferie i Norge.

Ferie i Åseral

Gode ting til vandreturen

  • Vandrestave - ikke et must, men rare at have

  • Uldundertøj

  • En god rygsæk

  • Ekstra trøje

  • Regnjakke

  • Vabelplaster - just in case

  • Drikkevarer

  • Evt. madpakke

  • Energibarer, chokolade eller andet der giver hurtig energi

  • Kamera

Sjove oplevelser om sommeren i Åseral

Hvis I lejer feriehus i Åseral om sommeren, så kan I nyde en kølende dukkert ved flere fine badepladser. Naturen har skabt små søer mellem klipperne. Heddefossen er et utrolig flot eksempel på naturens kræfter og hvordan landskabet kan formes. Blanke sten, høje klipper, små vandløb og vandfald, gør badepladsen ved Hessefossen til en sjov og anderledes badeoplevelse for alle. Åseral er også velegnet til dem, der kan lide at sejle i kajak og kano. Derudover er der omkring Åseral mange gode fiskesteder, hvor I kan få bjergørreden på krogen. Sørg for at kontrollere, hvilke regler der gælder for fiskeri i kommunen. Norge er generelt et godt sted for lystfiskeri. De mange vandløb og søer giver masser af fangst i smukke omgivelser. Hos os kan I derfor også leje feriehuse velegnet til lystfiskeri. Feriehusene er indrettet med forskellige faciliteter, som gør en ferie fuld af lystfiskeri til den rene leg.