Hytter og sommerhuse i Kristiansand til leje

Kristiansand er en af Norges mest populære feriebyer og netop her har NOVASOL en masse sommerhuse og hytter som I nemt kan booke! Feriebyen Kristiansand, er den femte største i Norge og har det smukkende kaldenavn "Børnebyen". Med andre ord er der mange aktiviteter for hele familien. Hvis du lejer en hytte i Kristiansand, kan du nemt nå byens bedste attraktioner, samtidig får du rig mulighed for at slappe af i private omgivelser.

Hold ferie i et sommerhus ved kristiansand

Populære feriehuse i Kristiansand

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Kristiansand

Loading...

Feriehuse med pool i Kristiansand

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Kristiansand

Loading...

Hytter og feriehuse ved Kristiansand

Kristiansand er en rigtig sommerby, med et stigende antal feriegæster i sommermånederne, som ofte vælger at leje sommerhuse i Kristiansand. Klimaet er i modsætning til andre dele af Norge varmt, og ofte er vejret mildere her end i resten af ​​landet. For mange er sommerferie i Norge lig med fiskeri, friske rejer på molen, smuk natur, sejlads og soft ice på stranden. Book en hytte i Kristiansand i dag og få jer en masse gode oplevelser og ferieminder for hele familien!

Lej et feriehus ved kysten i Kristiansand

En ferie med historie og kultur i Kristiansand

Kristiansand er regionen Vest-agders hovedstad og ligger utroligt centralt, hvis man er interesseret i at leje et sommerhus i det sydlige Norge. Overalt hvor man kommer frem i Kristiansand, vil man kunne se smukke bygninger i renæssancestil. Dette ses også tydeligt i Kvadraturen, som er et strengt anlagt gadenetværk. Kristiansand har gennem historien haft hele fire store by-brande. Sidste brand var i 1892, og herefter besluttede man at genopbygge det man kunne bag bymuren, dermed har byen fået tilnavnet navnet "Murbyen". På jeres ferie i Kristiansand, kan I tage forbi Posebyen, som er byens ældste bosættelse og består af en række med ti små huse, der er bygget som de typiske sydlige landejendomme i Norge, men disse ligge bare midt i storbyen. Navnet på distriktet er afledt af det franske ord "reposer", hvilket betyder søvn eller hvile. Dette kommer af, at husene i denne bydel i fordums tid blev brugt som bopæl for militæret, før byens barakker var klar. Fra jeres hytte eller sommerhus i Kristiansand, kan I også tage forbi Kristiansand Musen, der er Norges største historiske museum. Her finder I et udendørsmuseum med en mini-by og et legetøjsmuseum. En god attraktion for ferie med børn. For de mere kulturelle feriegæster kan man opleve SKMU Sørlandets Kunstmuseum eller Kilden Performing Arts Centre. Book jeres feriehus i Kristiansand allerede i dag og få en dejlig ferie i Vest-agder.

Hold ferie i naturen med et sommerhus i Kristiansand

Hytter og sommerhuse i Kristiansand for hele familien

Hos NOVASOL tilbyder vi en lang række store hytter og sommerhuse i Sørlandet ved Kristiansand, hvor det er ideelt at holde en ferie med børn. Her er der masser at se, opleve og lave for hele familien. I kan blandt andet tage børnene med i Dyreparken i Kristiansand, hvor I blandt andet kan opleve Hakkebakkeskoven og alle dens væsener. Nogle andre højdepunkter, som kan besøges i den kombinerede dyre- og forlystelsespark er selvfølgelig Kardemomme By, den zoologiske have, vandlandet, og kaptajn sabeltands verden. Kristiansand Dyrepark er åbent hele året og får mere end en million feriegæster årligt. Dog besøger flest parken sommeren. Dyreparken er en af ​​Norges mest besøgte attraktioner, men Kristiansand har også meget andet at byde på. Der en række kunstmuseer og gallerier, herunder Sørlandets Kunstmuseum (SKMU), Kilden og Kristiansand Kunsthall. På jeres ferie i Kristiansand kan i også se flere gode koncerter, musikfestivaller, teater og andre spændende udstillinger. Andre sjove oplevelser på ferien i Norge kunne være at tage på Kanonmuseum i Kristiansand, kigge forbi Setesdalsbanen eller tage på en udfordrende klatretur i Højt og Lavt klatreparken i Kristiansand.

God mad fra feriehuset i Kristiansand

Tager I på ferie med hele familien i Norge, er der en masse lækkerier til jer i byen Kristiansand. Her tilbydes der et mange gode restauranter og caféer, hvis I ikke vil lave jeres mad selv alle dage. Der findes også en lang række barer og natklubber, hvor det lidt yngre publikum kan hygge sig. Det er oplagt at nyde solen på en af byens udendørsrestauranter i sommervarmen. Book jeres hytte eller feriehus i Kristiansand allerede i dag og se frem til en dejlig ferie med familien.

Ferie med fiskeri og natur i det sydlige Norge

Mange af vores hytter i det sydlige Norge ligger idyllisk ved havet eller ved søer. Flere af disse huse har fremragende fiskerimuligheder og er meget specielt indrettet til feriegæster, der ønsker at fiske en masse på feres ferie i Kristiansand. Disse huse har køleudstyr og rensestation, så det ikke sviner en helt masse, når I kommer hjem med dagens fangst. I kan også leje nogle af vores feriehuse med båd i Kristiansand. Således kan man tage hele familien med på vandet og hygge sig derude. Dette gælder både ved sø og hav. NOVASOL tilbyder også sommerhuse og feriehuse i Vest-Agder med deres egen mole eller badebro, hvor hele familien kan nyde solnedgangen med friskfanget fisk og skaldyr på tallerkenen. Nogle af fordelene ved en hytte i Kristiansand er den absolutte frihed, den nemme adgang til naturen samt det, at I selv kan lave mad hjemme i feriehuset.

Ferie i hytte, feriehus eller sommerhus i det sydlige Norge

Som nævnt er Kristiansand en yndet feriedestination for mange af NOVASOLs feriegæster. Er du til natur, fiskeri, vandreture og masser af fede attraktioner og oplevelser med hele familien? Så kunne et feriehus eller sommerhus i Kristiansand være noget for jer. Book jeres næste sommerhus i Kristiansand i dag og se frem til en dejlig ferie på Norges sydkyst.