search

Feriehuse i Hordaland

Fjordene tryllebinder regionen Hordaland med sin specielle charme. Uanset om du starter rejsen i øst hvor Hardangervidda falder stejlt ned mod fjorden, i vest ved Atlanterhavet eller i Bergen, så er det altid fjordene der præger landskabet. Mange af de feriehuse og hytter som NOVASOL sommerhusudlejning udlejer ligger langs Hordalandskysten og på øerne ud for kysten. Hordaland er et af de flotteste steder at leje hytte i Norge!

Lej feriehus i Bergen

Hardangerfjorden, som med sine 179 km er Hordalands længste fjord, strækker sig fra havet og langt ind i landet, hvor den støder på Hardangervidda ved fjord- og fjeldlandsbyen Eidfjord. Langs fjorden ligger der flere landsbyer som er velkendte for deres skønhed og frugtbare marker.

Natur omkring feriehusene i Hordaland

Fylket Hordaland, omfatter hovedsageligt områdener rundt om Hardangerfjorden og Osterfjorden. Hovedbyen og centrum i regionen er Bergen. Øvrige vigtige byer er bl.a. Voss, Dale, Os og Knarvik. Områderne vest og nord for Bergen består af et typisk kystlandskab med hundredevis af større og mindre øer, fjorde og sund. Bergenshalvøya, Osterøya og områderne langs, og nord for, Bergensbanen er af en anden karakter; her dominerer fjeld og dale.

Et særligt landskab fremviser de forholdsvis flade kommuner rundt om Voss – et sted som på trods af sin vestlige beliggenhed, er velegnet til vinterturisme, noget som lader sig gøre, takket være et passende indlandsklima samt stabilt vintervejr. Her kan I også nyde begivenheder såsom Vossajazz i påsketiden eller tage på vidunderlige fisketure hele året rundt.

Et feriehus eller en hytte vil danne de perfekte rammer for jeres ferie i Norge!

Lej feriehus i Hordaland

Ferie med afslapning, privatliv og nærvær 

Ligegyldig hvor I Norge I gerne vil holde jeres næste ferie, kan I finde et feriehus, der passer til jeres ønsker. I kan vælge den enkle løsning med en klassisk hytte, hvor der er fokus på samværet og de hyggelige stunder, eller I kan vælge et luksus sommerhus med alle tænkelige faciliteter. Det kan være i vil nyde en efterårsferie med egen indendørs pool, spa og sauna eller andet luksus til at forsøde jeres ophold. Hvis I vil have jeres hund med i sommerhus, skal I blot huse at søge efter vores husdyrvenlige ferieboliger, hvor hunden er velkommen helt uden ekstra omkostninger. Vi er sikre på, at I kan finde den feriebolig, der matcher jeres familie og behov.