search

Feriehuse ved Amsterdam

Hovedstaden i Holland, Amsterdam, har så mange tilbud, at du ikke kan få det hele på en enkelt ferie. 

NOVASOL tilbyder et stort udvalg af gode feriehuse i Nord-Holland. Du kan vælge mellem mange forskellige typer feriehuse f.eks. hus med fantastisk udsigt, indendørs pool eller faste inventar til mange aktiviteter.

Ferie Amsterdam

Ferie i Amsterdam 

Amsterdam er en af Europas perler. For mange er byen kendt som et fristed, og i århundreder har byen været et center for handel, kultur og ikke mindst maleri. NOVASOL har sommerhuse og ferielejligheder i Amsterdam. Ferie i Holland i dit eget hus, det vil være en ferie, der ikke bliver glemt med den første!

Amsterdam i Nord Holland byder på et utal af seværdigheder. Er man til kunst, finder man her nogle af de fineste værker i verden - eksempelvis på Rembrandt museet. Den mere moderne kunst finder man på Stedelijk museet, og byens mange gallerier er også et besøg værd. Derudover er her mange smukke kirker og bygninger fra landets storhedstid. Man skal heller ikke glemme, at byen er hjemsted for en blomstrende ungdomskultur, og blandt andet er hjemsted for bz-bevægelsen. Det giver byen en meget levende musikscene og masser af liv i kludene.