search

Sommerhuse i Marielyst

Hvis ferien skal holdes i sommerhus, så er Marielyst et godt sted at vælge. Der er rigtig mange sommerhuse i Marielyst, og derfor er der typisk mange sommerhuse at vælge imellem uanset årstid. Feriebyen Marielyst ligger på den sydlige del af Falster og byder på en fantastisk hvid sandstrand og et væld af aktivitetsmuligheder og seværdigheder for alle aldre. Vi er sikre på at I kan finde et feriehus i Marielyst, der opfylder jeres krav for en succesfuld ferie i Danmark.

Sommerhus i Marielyst

Oplevelser for hele familien

Marielyst danner den perfekte ramme om en afslappende, hyggelig og oplevelsesrig ferie for hele familien. Efter en dejlig tur på stranden byder byen bl.a. på bowlingcenter, gokart-center, minigolfbane eller fodbold- og frisbeegolfbane. Alle de sjove aktivitetsmuligheder ligger tæt på jeres sommerhus, så det er nemt at tage hele familien med ud på en række spændende oplevelser. Marielyst Golf & Fun Park har udviklet sig fra allerede at være Europas største adventure minigolf anlæg, til at indeholde både fodboldgold, Baseball, en Driving Range, Segway bane, samt en række aktiviteter for de helt små. Ikke langt herfra finder I også Marielyst Golfklub med en ufordrende 18-hullers bane og en 9-hullers bane til de mindre erfarne. I kan også tage en tur forbi Superbowling, som er en garanti på en sjov aften i selskab med dine nærmeste. Ikke langt fra Marielyst ligger der også nogle spændende attraktioner og seværdigheder, som bestemt er et besøg værd. Indenfor en times kørsel kan I nå både BonBon-Land og Knuthenborg Safaripark, hvor der venter utallige mindeværdige oplevelser. Samtidig er fiskeri ideelt her, da kysterne er unikke i forhold til fiskeri. Vi har lystfiskerhuse, der specielt er indrettet med henblik på sports- og lystfiskere, hvor der er taget hensyn til behovet for rensepladser og ekstra frysekapacitet til dagens fangst.

Udflugtsmuligheder nær Marielyst

Udover de mange spændende aktivitetsmuligheder nær sommerhusene i Marielyst, finder I også en masse udflugtsmuligheder i form af kulturelle, historiske og naturskønne seværdigheder. Det Sorte Geomuseum viser de første spor på dyreliv og en række flotte mineraler, som er blevet ført hertil af diverse istider og derefter fundet i lokalområdet. Middelaldercentret ved Nykøbing Falster inivterer også til ny viden af historisk karakter. Her kan I få et indblik I vores levemåde fra flere hundrede år siden i den stemningsfyldte middelalderby. I kan også tage en tur forbi Stubmøllen i Stovby, som er den eneste af sin art i Danmark. Møllen blev bygget i 1668 og er siden brændt ned og blevet genopført, og idag står den smukt og inviterer til besøg. Omkring Marielyst er der et væld af keramikværksteder, glaspusterier, museer og gallerier, som alle byder jer indenfor til et kig. Mulighederne er mange, når I vælger en ferie i et sommerhus på Falster.

Familie på ferie med hund

Sommerhuse i Marielyst for par

Få en romantisk ferie i Marielyst - og nyd det dejlige Marielyst hånd i hånd, med den du holder ekstra meget af. De lækre strande i Marielyst kan bruges til andet end at dase i sandet og bade i de friske bølger. Det er muligt at finde rav på stort set hele kyststrækningen, lige som en tur hånd i hånd langs stranden i solnedgangen er top romantisk, efter en dejlig feriedag i sommerhuset. I mange sommerhuse i Marielyst er kæledyr velkomne, ligesom det er muligt at leje cykler som bliver leveret ved jeres sommerhus og hentet igen efter aftale. Den unikke natur i området er skabt til cykelture i skov, ved strand eller i de mange omkringliggende små byer. Marielyst byder også på nogle hyggelige restauranter og fantastiske indkøbsmuligheder, hvorfor det er et ideelt sted at tage på ferie.

Sommerhusudlejning i Marielyst

Vi har mange sommerhuse på Lolland og Falster, men Marielyst er noget for sig. Holder du ferie her er mulighederne for en skøn ferie i sommerhus lige så uendelige, som de hvide strande langs Østersøen. Marielyst Strand blev kåret til Danmarks bedste strand i både 2011, 2012 og 2013. Vores sommerhuse i Marielyst findes i alle prisklasser i form af klassiske charmerende sommerhuse med samværet og hyggen i fokus, samt i form af luksus sommerhuse med alle tænkelige faciliteter såsom egen indendørs pool, spa og sauna - eller en pragtfuld panorama udsigt. Vi er sikre på at I kan finde et feriehus i Marielyst, som kan tilfredsstille jeres behov og endnu mere til en retfærdig pris. Ønsker I at medbringe der firbenede familiemedlem, skal I huske at søge efter vores husdyrvenlige sommerhuse, hvor hunden er velkommen helt uden ekstra omkostninger.

Par på ferie i Marielyst

Service hos NOVASOL

Hos NOVASOL feriehusudlejning gør vi vores bedste for, at I får en skæn ferie i et sommerhus i Danmark. Derfor har vi sørget for at have servicekontorer placeret i de største ferieområder i Danmark, hvor I kan kontakte os og få hjælp, hvis I har spørgsmål eller brug for et godt ferietip. På de enkelte kontorer sørger vores medarbejdere for alt det praktiske vedrørende jeres sommerhusophold. Personalet taler flere sprog og de er uddannet til lige præcis at hjælpe jer under opholdet, både med de praktiske ting der kan dukke op og med information om området, som de kender godt. Udenfor kontorenes åbningstider er der muligt at kontakte vores kundeservice i stedet for.