Feriehuse i Bodø

Feriehuse i Norge

Feriehuse i Bodø

Overvejer du at leje en feriebolig i Nordland? Så er Bodø om noget en skøn destination at holde sin ferie i. Bodø er Nordlands hovedstad og har 45.000 indbyggere. Fra lufthavnen i Bodø er der direkte fly til Oslo og Lofoten. Hver dag anløber talrige både og færger havnen, som forbinder mindre byer med Bodø. Hurtigruten anløber her 2 gange om dagen, på sin vej hhv. nord- og sydover. Der findes desuden færgeforbindelse mellem Bodø og Moskenes. Der er også togforbindelse mellem Bodø og Trondheim. Hvis vejret er godt, kan man beundre midnatssolen. Bodø ligger i nord, så temperaturerne er ganske lave. NOVASOL har et bredt udvalg af feriehuse i hele Norge, så du får ikke problemer med at finde et feriehus, der passer til dine ønsker og behov.

Attraktioner og aktiviteter

  • Norsk Luftfartsmuseum giver et fascinerende indblik i den civile og militære norske luftfarts historie.

  • Saltem Museum holder til i en af Bodøs ældste bygninger (1904) og beretter om byens historie fra 1816 til i dag.

  • Saltstraumen, som ligger ved Rv17, ca. 30 km sydvest for byen, går for at være verdens stærkeste tidevandsstrøm; det er mildt sagt imponerende at se hvordan 400.000.000 m³ vand presser sig gennem sundet i løbet af 6 timer. Under denne naturforestilling danner der sig strømhvirvler med en diameter på op til 10 m og en dybde på op til 4-5 m. Dette område er et eldorado for dykkere og sportsfiskere.

  • Den gamle handelsplads Kjerringøy, befinder sig 38 km nord for Bodø og fremstår som en vidunderlig perle ved havet og huser flere end 18 velbevarede bygninger fra 1800-tallet og udgør en del af Salten Museum. Før i tiden var Kjerringøy en meget foretagsom markeds- og handelsplads og et vigtigt anløbssted for fiskere fra Lofoten. Stedet blev også brugt som skueplads for en film, baseret på Knut Hamsuns romaner "Benoni" og "Rosa", og for filmen "Jeg er Dina", frit efter Herbjørg Wassmos roman "Dina".

  • Bodø, og nabokommunerne, huser verdens mest tætte bestand af havørne.

Med en feriebolig i Nordnorge får du og din familie det perfekte udgangspunkt for at udforske Bodø og resten af Nordland.