search

Ferieboliger ved Riviera di Levante

NOVASOL tilbyder en bred vifte af ferieboliger i Ligurien, herunder ved Riviera di Levante. Strækningen er omkring 130 km lang, og går langs den liguriske kyst, der strækker sig fra udmundingen af floden Magra i La Spezia-provinsen til de østlige distrikter i Genova. I dette områder finder I et bredt udvalg af skønne italienske feriehuse og lejligheder, som vil være en perfekt base for jeres ferie.

Naturens smukke og barske sider

Italien har altid været et af de mest poulære lande i sydeuropa, når ferietiden har meldt sig. Hele læandet byder på så mange smukke oplevelser og spændende attraktioner, at der er lagt op til flere besøg i landet. Hvis I vælger at holde ferie ved Riviera di Lavante kan I b.la. glæde jer til at opleve en smuk natur og en mere barske kyststrækning på ca. 100 km. Fra jeres private feriehus eller lejlighed kan I begive jer ud i området. Tag jer god tid til at udforske områdets smukke natur. I vil helt sikkert komme hjem med mange flotte feriebilleder, som I kan glæde jer over længe. På jeres vandreture kommer I forbi mange gamle borge og klostre, som vidner om en begivenhedsrig historie. Der er flere gode vandrestier at begive sig ud på, så I kan nemt finde rundt og sikre jer at I får det hele med.

Afslapning i charmerende omgivelser

Efter en dag med gode gåture kan det være rart med en mere afslappende feriedag. Pak badetøjet og tag til en af de gode badestrande i området. Ved Sestri Levante finder i områdets bedste strand, som også er rigtig god til børnene. Lad ferie-roen sænke sig, mens ungerne bygger sandslotte og de voksne får tid til at læse en god bog eller blunde lidt i solen. Skal I have en pause fra solen og strække benene lidt, så gå en tur rundt i de charmerende fiskelejer eller en tur rundt i karakteriske landsbyer som nærmest går i et med bjergene.

Den oplagte dagsudflugt

Når I holder ferie i Ligurien, så er en tur til Cinque Terre et must. Området er en del af UNESCOs verdensarvsliste, hvilket i sig selv vidner om områdets kvaliteter. De unikke skråninger og de smukke landsbyer med farverige huse, er en ganske særlig oplevelse. I byerne i området kan I slentre rundt i de snævre gader, og lade jer betage af den skønne stemning. I kan sagtens bruge en hel dag på ture rundt i området. det giver også mulighed for at besøge en af de lokale restauranter og forkæle jer selv med lækre italienske specialiteter, inden I fortsætter jeres opdagelsesrejse i Cinque Terre.

Ferie med frihed i Italien

NOVASOLs ferieboliger i Italien er et godt valg hvis I gerne vil bo lige der hvor italierne bor. Feriehuse og lejlighederne ligger sjældent i de store feriekomplekser, så I kan for alvor mærke den italienske livsstil. I bliver måske gode venner med grønthandleren på torvet eller med ferieboligens ejer, som uden tvivl gerne dele ud af gode tips til ferien. Når I vælger feriehusudeljning som ferieform er det kun jer som bestemmer hvordan ferien skal være. I skal ikke følge et fastlagt program eller rette ind efter bestemte spisetider. I gør lige præcis det I har lyst, når I har lyst. Det er ferie med frihed hos NOVASOL.