search

Sommerhus på Fanø

NOVASOL tilbyder jer sommerhuse i Danmark, hvilket betyder, at vi har adskillige sommerhuse og spændende destinationer at vælge imellem. Dette er naturligvis også gældende hvis I vælger at leje sommerhus på Fanø. Udvalget af sommerhuse på Fanø er meget varieret. Her finder I små hyggelige Fanø-huse og større mere moderne feriehuse med plads til den større familie. 

Badeferie og sommerhus på Fanø

Hvad kan man lave når man lejer sommerhus på Fanø?

  • Brug en dag på Rindby Strand i solen og gå på ravjagt
  • Tag på Østersafari med guide
  • Tag på sælsafari ved sælbankerne i Nordby
  • Er du på ferie med børn kan I tage på den store Naturlegeplads
  • Oplev den smukke fiskerby Sønder Ho med de store hvalfanger-boliger og den gode mad

Få mere inspiration til aktiviteter på Fanø på denne side. 

Ferie med mange aktivitetsmuligheder på Fanø

I begyndelsen var Fanø kun en sandrevle, men nu er naturperlen blandt de 42 frisiske øer. De gamle idylliske havnebyer Nordby og Sønderho, der før var hjemsted for en stor sejlskibsflåde, danner i dag rammen om et fantastisk sommerhus- og ferieliv. Sønderho blev af samme grund i 2011 kåret som Danmarks Smukkeste Landsby. Sommerhusudlejning på Fanø byder desuden på mange aktivitetetsmuligheder og seværdigheder, som tilbydes til både børn og voksne, f.eks. dragefestivalen, musikfestivaler, natur- og vadevandringer. Alene de dejlige strande på Fanø vil kunne underholde hele familien i mange timer. De fleste af Fanøs spændende museer finder I i Nordby, som er øens største by. På den modsatte side finder i Sønderho, som er en mindre by med romantiske små gågader. På Fanø ligger også Danmarks ældste golfbane, som blev anlagt i 1901.

sommerhus fanø

Sommerhusudlejning på Fanø for hele familien

Der er rigtig mange gode grunde til at leje sommerhus hele året rundt. Sommeren med strandlivet og de lyse nætter er naturligvis altid attraktiv, men efteråret med de gyldne farver, sensommeren hvor heden er lilla af blomstrende lyng, vinterens barske storme og forårets milde dage med fugletræk, indbyder også til spændende ferieoplevelser. F.eks. kan I finde sommerhuse ved Fanøs flade strande, hvis I vil søge efter rav, som netop Fanø er storleverandør af.

Sommerhus på Fanø i fine Rindby

Rindby ligger på den vestlige side af Fanøs tyndeste punkt ca. midt på øen. Her ligger sommerhusene smukt i et kuperet klitlandskab bag stranden. Rindby strand har tilkørsel til fra byen og det er tilladt at køre på stranden. Naturen på Fanø og omkring Rindby er uspoleret og præget af marker, klitter, lynd, hedelanskaber og det fantastiske vesterhav. Der er et rigt fugle- og dyreliv på Fanø med bl.a. sjældne fuglearter og en voksende sælbestand. Sommerhusene i Rindby ligger også tæt på en masse aktivitetsmuligheder. I kan bl.a. tage lidt sydpå på stranden, hvor I vil finde et område dedikeret til kitebuggys og windsurfing. Der ligger også en vidunderlig Pu&Take sø i Rindby, som giver rig mulighed for lystfiskeri, hvis I ønsker selv at fange aftensmaden på jeres næste ferie.

Ferie med plads til alle i et sommerhus på Fanø 

I har mulighed for at leje mange forskellige sommerhuse, med lige præcis de faciliteter I har brug for. Hvis familiens firbenede medlem også skal med, så er det intet problem, for på Fanø har NOVASOL mange husdyrvenlige sommerhuse, hvor jeres hund er meget velkommen som feriegæst. Så slipper I for at bekymrre jer, om jeres hund har det godt mens I er på ferie og I får nogle dejlige feriedage sammen med HELE familien.

Trænger I til lidt ekstra forkælelse, så lej et sommerhus på Fanø med egen indendørs pool, spabad eller sauna, hvor krop og sjæl kan stresse af. Måske er det nærheden til havet der er vigtigt for jer, også dette ønske opfyldes ved at søge efter sommerhuse tæt på bølgen blå.

 

Oplevelser på Fanø - sjov for hele familien på stranden

Sommerhus på Fanø - ferie med frihed 

Når I lejer et sommerhus på Fanø i jeres ferie, får I ubegrænset frihed. De fantastiske rammer, som et sommerhus skaber, giver jeg mulighed for, at planlægge lige præcis den ferie I drømmer om. I bestemmer helt selv hvordan feriedagenen skal bruges. Måske vil I på masser af udflugter og besøge spændende seværdigheder, måske vil I slappe af i og nær sommerhuset og bare nyde at have fri og være sammen. Mange vælger også at benytte sig af et større sommerhus, hvis hele den store familie skal samles til f.eks. et weekendophold. Udbuddet af store ferieboliger som kan rumme plus 20 personer stiger og åbner op for nye muligheder, når familien skal samles.

Service hos NOVASOL

Hos NOVASOL sommerhusudlejning gør vi vores ypperste for, at I får den bedste mulige ferie i et sommerhus i Danmark. Derfor har vi sørget for at have servicekontorer placeret i de største ferieområder i Danmark, hvor I kan kontakte os og få hjælp, hvis I har spørgsmål eller brug for et godt ferietip. Vi har ét kontor på Fanø. På de enkelte kontorer sørger vores medarbejdere for alt det praktiske vedrørende jeres sommerhusophold. Personalet taler flere sprog og de er uddannet til lige præcis at hjælpe jer under opholdet, både med de praktiske ting der kan dukke op og med information om området, som de kender godt. Udenfor kontorenes åbningstider er der muligt at kontakte vores kundeservice i stedet for.