search

Sommerhus på Als

Hvis I har bestemt jer for, at prøve kræfter med et sommerhus i Danmark til jeres næste ferie og søger I en feriedestination med smuk natur, masser af seværdigheder, gode shoppingmuligheder og masser af sjæl, så vend blikket mod et sommerhus på Als, i det sydlige Danmark.

Als er Danmarks syvende største ø og ligger i det sydlige Lillebælt mellem Jylland og Fyn, og har masser at tilbyde jer i form af aktiviteter og oplevelser. Når I lejer sommerhus på Als, har I alle muligheder for at opleve den smukke natur. I kan leje sommerhuse på hele øen, som er 34 km lang fra Købingsmark i nord, til Kegnæs i syd. Sommerhusene på Als er fantastiske, hvis I er til hav, strand og badeferie. Mange huse ligger enten med havudsigt eller helt ned til vandkanten og flere af strandene på Als er meget børnevenlige. Kysterne er meget forskellige, og i finder garanteret en strand der opfylder jeres behov, hvad enten den skal være børnevenlig, med store klitter eller andet. Østkysten er halvmåneformet med klinter og helt uden indskæringer. Vestkysten derimod har fjorde og vige, der udmunder i Alssund, som adskiller Als fra Jylland.

Sommerhus Als

Sommerhusområder på Als  

Vi har mange feriehuse i Mommark, der er et fantastisk hyggeligt sted for jer der vil holde sommerhusferie i Sønderjylland. Her er der plads til alle uanset om man er til aktiv ferie eller en afslappende badeferie. Pak kufferten, drag mod øen og mærk hvordan roen langsomt sænker sig, mens hverdagen pludselig føles langt væk.

I kan også leje et sommerhus i Skovmose og opleve den hyggelige by, som er garant for gode ferieoplevelser hele året rundt. Ved Skovmose Strand fløjter stæren fornøjet, mens badegæsterne nyder en dukkert i bølgerne. I Skovmose på Als finder I et stykke af Danmark, når det er aller-dejligst. Sommerhusområdet er meget fredeligt og omringet af vild natur og store marker. Stil feriekufferten i et af vores sommerhuse og få en fantastisk ferie. NOVASOL er jeres ekspert, når det gælder leje af sommerhuse på Als.

Inspiration til jeres tur i et sommerhus på Als

 

Endeløse oplevelser nær jeres sommerhus på Als

Hvis I kan løsrive jer fra sommerhuset på Als, venter der masser af spændende oplevelser i området. Besøg Dybbøl Mølle og mærk historiens vingesus fra krigen i 1864. Vær royale for en dag og gå en tur rundt om Gråsten Slot, hvor I kan nyde Dronning Ingrids fine have. I kan også gå på opdagelse i Sønderborgs gader, hvor der er mange gode butikker og spisesteder. Sønderborg Slot ligger smukt ved havnen og på plænen som omgiver slottet, kan I holde en velfortjent pause i solen. En smuttur til Tyskland er også oplagt. I kan nemt komme til en af de mange grænsebutikker, hvor I kan handle alt ind, men I kunne også tage til hyggelige Flensborg, hvor I nemt kan bruge en dag. Frøslev Lejren ligger også lige om hjørnet og vil være et spændende udflugtsmål for alle aldre. Der venter også masser af sjove timer, for både store og små, i oplevelsesparken Universe. Her får I som gæster hos NOVASOL, rabat på entreen.

Oplevelser for hele familien på Als

Lej sommerhus på Als til en ferie fuld af fisk

Drømmer I om at slappe af, med en fiskestang i hånden, og fange aftensmaden, så er det optimalt at leje sommerhus på Als. Langs kysterne er der fine fiskemuligheder. I kan også vælge et af vores sommerhuse for lystfiskere, hvor beliggenheden er helt i top, og hvor der er taget særlig højde for renseplads og frysekapacitet til fangsten.

Når I vælger sommerhus i Sønderjylland, får I et utal af sommerhuse at vælge imellem på Als og i resten af regionen, både til lystfiskere, til ferie med hund, til parferien, til de aktive og til de vandglade som flere steder kan hoppe i deres egen indendørs pool!

Ferie med frihed

Når I lejer et sommerhus i Danmark til jeres ferie, får I ubegrænset frihed. De fantastiske rammer, som et sommerhus skaber, giver jeg mulighed for, at planlægge lige præcis den ferie I drømmer om. I bestemmer helt selv hvordan feriedagenen skal bruges. Måske vil I på masser af udflugter og besøge spændende seværdigheder. Måske vil I slappe af i og nær sommerhuset og bare nyde at have fri samt det at være sammen. Mange vælger også at leje et større sommerhus, hvis hele den store familie skal samles til f.eks. et weekendophold. Udbuddet af store ferieboliger som kan rumme plus 20 personer stiger og åbner op for nye muligheder, når familien skal samles.

Ferie for par på Als

Service hos NOVASOL

Hos NOVASOL Sommerhusudlejning gør vi vores ypperste for, at I får den bedste mulige ferie i et sommerhus i Danmark. Derfor har vi sørget for at have servicekontorer placeret i de største ferieområder i Danmark, hvor I kan kontakte os og få hjælp, hvis I har spørgsmål eller brug for et godt ferietip. I Vestjylland har vi ni servicekontorer langs kysten. På de enkelte kontorer sørger vores medarbejdere for alt det praktiske vedrørende jeres sommerhusophold. Personalet taler flere sprog og de er uddannet til lige præcis at hjælpe jer under opholdet, både med de praktiske ting der kan dukke op og med information om området, som de kender godt. Udenfor kontorenes åbningstider er der muligt at kontakte vores kundeservice i stedet for.