Feriehuse i Strängnäs

Helt tæt på Mälaren ligger den idylliske perle Strängnäs. Den hyggelige by er beliggende i et romantisk landskab med masser af slotte, herregårde og charmerende småbyer. Området emmer af atmosfære og man føler sig næste hensat til de gamle svenske børnefilm. Strängnäs har alt, hvad der skal til for, at få en perfekt ferie – betagene natur, hyggelige stræder med sjove butikker, en livlig lystbådehavn og masser af kulturelle seværdigheder. Gå på opdagelse i Sveriges måske smukkeste gade, Gyllenhjelmsgade, hvor stokroserne klatrer op af de smukke træhuse og slut af med et besøg i den romantiske Grassagården, hvor I kan slappe af i solen og nyde en kop kaffe med hjemmebag i den gamle borggård. Da Strängnäs ligger direkte ved Mälaren, findes der masser af bademuligheder for både store og små. Lej jeres næste feriehus i Sverige allerede i dag!

Feriehus Strängnäs

Populære feriehuse i Strängnäs

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Strängnäs

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Strängnäs

Loading...

Strande nær feriehusene i Strängnäs

Der findes masser af små strande langs Mälaren, de fleste har en badebro, så I kan hoppe direkte i det klare vand. Vil I have lidt større forhold kan disse to strandbade anbefales.

Strängnäs Strandbad: Central beliggende strand med både sand og græsarealer. Der findes badebroer og et hoppetårn. Desuden hører der omklædningsrum, toiletter, grill plads og beachvolleybane til stranden.

Ekebyviksbadet: Dejlig strand med sand og græsarealer. På vandet findes en tømmerflåde med et 3 meter højt hoppetårn. Der er også badebro, omklædningsrum, toriletter og grillplads.

Ferie i Sverige

Aktiviteter og seværdigheder til jeres ferie i Strängnäs

Der findes et hav af spændende aktiviteter i Strängnäs og omegn. Tag med på en bæver eller elg safari og oplev dyrene helt tæt på, eller besøg alpakafarmen og forelsk jer i de super søde alpakaer.  Udforsk de smukke omgivelser på en bådtur på Mälaren, i en lejet kano eller pak en picknickurv og tag på vandre- eller cykeltur i den smukke natur i de mange naturreservater.  I kan også gå på pilgrimsvandring på den 28 km. lange vandrerute, der slutter ved St. Eskils kilde. Vil I dyrke motion findes der både tennisbaner, svømmehal, golfbaner og masser af spændende løberuter i området. Om sommeren kan familiens yngste møde nye venner på en af de mange lokale lejepladser, og om vinteren kan I stå på langrendsski eller skøjter.

På ”Arsenalen” kan I se den spændende udstilling om militærets historie og udvikling set fra soldaternes vinkel. Kig også indenom Strängnäs Domkirke som blev bygget helt tilbage i 1200-tallet og det romantiske Ekotempel som ligger på Nabbkullen. Den fine Strängnäs mølle er bestemt også et besøg værd. Vil I vide alt det der ikke står i turistguiderne? Så tag på en tur gennem byen med en ”Strängnäs Greeter” som er én af de lokale, der vil fortælle jer byen historie og give jer uvurderlig insiderviden med hensyn til tips og ideer. Gå ikke glip af det smukke Gripsholm Slot, der ligger utrolig smukt i idylliske omgivelser, eller de 15 smukke kunstværker der ligger langs kunstpromenaden i Strängnäs.   

Når I lader en feriebolig i Strängnäs danne rammen om jeres ferie i Sverige, er I garanteret den helt særlige følelse af svensk romantik og idyl. I bestemmer selv dagens program og kan slappe af i hinandens selskab – det er ferie med frihed. Strängnäs ligger i det område som hedder Södermanland. Et område som sagtens kan besøges flere gange. Hos NOVASOL finder I mange feriehuse i Södermanland, som kan opfylde ethver ferieønske.