Feriehuse i Malmköping

I hjertet af Södermanland, finder I den maleriske handels- og turistby Malmköping. De naturskønne bakker har været beboet af mennesker helt tilbage til stenalderen, og byen er kendt for et livligt handelsliv med masser af markeder og torvedage. Den idylliske by ligger skønt omgivet af dybe skove og spejlblanke søer. Her findes masser af historiske seværdigheder, vandreruter og hyggelige restauranter og cafeer. Byen er også kendt som stedet, hvor den 100 årige hoppede ud af vinduet. Malmköping er et dejligt sted at leje sommerhus i Södermanland!

Sommerhus Malmköing

Populære feriehuse i Malmköping

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Malmköping

Loading...

Strande omkring Malmköping

Der findes næsten 200 søer i området og man kan bade i det fleste. Ved nogle af søerne er der dog lavet særlige badepladser.

Malmköping: Her finder I Hosjöbadet med badebro, kiosk, cafe og minigolf. Det populære strandbad ligger tæt på centrum.

Sparreholmsbadet: Dejlig strand med naturskøn beliggenhed og flere badebroer.

Orrestaöbadet: Fin strand med speciel afdeling til børn og flere badebroer. Strandene r handikapvenlig og der findes båre kiosk og cafe.

Ferie Malmköping

Oplevelser i naturen rundt om feriehuset

Malmköping er et mekka for naturelskere. Tag en madpakke med i rygsækken og besøg Plevnahöjden, hvor turen går gennem både nåle- og løvskove med et væld af blåbærbuske og andet spiselig vegetation langs ruten. På nordsiden af Plevnahöjden findes en alpinbakke, hvor I kan stå på ski om vinteren. Tag også en tur i Trumslagerskogen, som er en rigtig ”troldeskov” med vild bevoksning og uberørt natur. Der findes desuden flere naturreservater med mærkede stier i området, bl.a. Malmköpings Naturreservat og Fållökna naturreservat med den naturskønne Sø Nedingen. Ved søen er der badevenlige klipper, så I kan få en svalende dukkert i de romantiske omgivelser. Skønne, badevenlige søer, finder I også i Henaredalen som er enestående med sine høje bjerge og dybe dale. På en ferie i Sverige er der nok at se. Bestil jeres hytte i Sverige allerdede i dag!

Aktiviteter og seværdigheder nær Malmköping

Der er masser af muligheder for den aktive familie. Udover vandring og cykling i den smukke natur, findes der et hav af spændende aktiviteter for store og små. Beachvolley banen ved Hosjön kan benyttes af alle, og de 3 boulebaner i området er også til fri afbenyttelse. Desuden er der mulighed for både golf, minigolf og tennis. Man må fiske med stang i flere af søerne i området og der arrangeres guidede rideture i den betagende natur. Om vinteren kan I gå på langrend på de mange lysløjper og det lille alpincenter har både skiskole og skiudlejning.

Navnet Malmköping skyldes forekomsten af malm. På byens Jernmuseum kan I opleve mere end 600 slags jern fra forskellige lande og epoker. På det spændende Jernbanemuseum, kan I udforske gamle toge og sporvogne, hvoraf mange stadig er i brug. Mærk historiens vingesus i de romantiske omgivelser på Hembygdforeningens museum, hvor I kan besøge historiske gårdmiljøer der oser af idyl. Desuden findes der et brandværnsmuseum, et landbrugsmuseum og et tekstil museum i området.

Shopping på ferien i Malmköping

Gør et fund i en af de mange second-hand og antikvitetsforretninger i Malmköping. I kan selvfølgelig også shoppe modetøj, kunsthåndværk, souvenirs og lokale specialiteter. I må ikke gå glip af de lokale markeder, hvor I finder alt mellem himmel og jord i en hyggelig atmosfære. Der arrangeres ofte torvedage og markeder – især er det årlige julemarked kendt vidt omkring.

Når I lader en feriebolig i Malmköping danne ramme om jeres ferie, er I både tæt på naturen og en hyggelig by. Samtidig ligger Malmköping kun lidt over en times kørsel fra Stockholm, så I har også mulighed for at besøge den svenske hovedstad på ferien. Hos NOVASOL har vi selvfølgelig også et bredt udvalg af skønne ferieboliger i hele Sverige. Så er det ikke lige i området ved Södermanland I gerne vil holde ferie, finder I helt sikkert et andet skønt område i Sverige, hvor I kan nyde den smukke svenske natur, de mange familievenlige attraktioner og de hyggelige stunder med familie og venner i feriehuset eller hytten.