search

Sommerhus i Kegnæs

Drømmer du om at leje et feriehus i Danmark og holde ferien herhjemme? Så bør du vende blikket mod den charmerende halvø Kegnæs på Als. Her findes der noget for enhver smag, så ligegyldig om du vil dase på stranden, på tur i skoven eller opleve smuk arkitektur, så kan du det, når du lejer et sommerhus på Als. De fleste sommerhuse på Kegnæs befinder sig på den sydlige side af halvøen i byerne Vestermark, Sønderby og Østerby nær de bedste badestrande. Find jeres sommerhus i Kegnæs idag!

Sommerhus i Kegnæs

Sommerhus på Kægnæs i naturen

Naturen i Kegnæs er frodig og flad med flere skovområder, så elsker man at bruge tid i det grønne, så er en ferie her lige noget for dig. Der er et utroligt rigt fugleliv på halvøen, så er man på nogen måde interesseret i fugle, så er Kegnæs også en relevant destination for dig. En god måde at opdage det skønne landskab på, er ved at tage på vandre- eller cykelture i naturen sammen med familien – har du ikke plads til cyklerne i kufferten, så er der selvfølgelig mulighed for at leje nogle nær jeres sommerhus på Kegnæs.

Strande nær sommerhuset

Halvøen har også en lang række gode strande, hvor vandet bliver langsomt dybt, hvilket gør dem utroligt børnevenlige – nogle af strandene har også badebroer. På Kegnæs er der også rig mulighed for at prøve kræfter med forskellige typer vandsportsgrene som for eksempel windsurfing og speedsurfing, ellers findes der også bådudlejning, hvis man ønsker at opleve Kegnæs fra vandet af. Man kan selvfølgelig også prøve lykken og se om man selv kan fange aftensmaden, når man fisker enten langs kysten eller i en af søerne.

Feriehuse i Kegnæs

Seværdigheder og attraktioner på Kegnæs

En ting man ikke må gå glip af at opleve, når man lejer et sommerhus på Als, er Kegnæs fyr, hvilket beboerne er meget stolte af – fra tårnet er det muligt at overskue ”hele verden”. Derudover er Sankt Johannes kirke eller: ”Kegnæs kirke” også en vigtig seværdighed på halvøen. Da grundstenen til kirken blev lagt på sankthans i 1615 er kirken blevet opkaldt efter Johannes Døberen. Kirken er berømt for sit timeglas på prædikestolen.

Lejer man et sommerhus i Danmark på Als er man aldrig langt fra den tyske grænse og det er derfor oplagt at tage på en dagsudflugt til Flensborg, der ikke ligger mere end 60 km derfra. Ellers ligger den kendte Dybbøl Mølle og historiecenteret Dybbøl Banke kun en halv time i bil fra jeres sommerhus i Kegnæs, hvor både store og små kan få en spændende dag tilbragt i året 1864.

Som du kan se så byder en ferie i Kegnæs på noget for enhver smag, og med sommerhusudlejning fra NOVASOL kan du og din familie få det perfekte udgangspunkt for at opleve alt hvad denne skønne halvø har at byde på. Tag et kig på vores udvalg her på hjemmesiden og find det sommerhus i Danmark, der passer til netop jeres behov og ønsker.

Besøg Flensborg på din ferie i Kegnæs

Ferie i sommerhus - ferie med frihed

At leje et sommerhus er en ferieform som vi danskere efterhånden er blevet eksperter i og det er der god grund til! Når I lejer et sommerhus i Kegnæs, eller hvilket som helst andet sted i Europa, så vil I blive overvældet af den uanede frihed der vil præge ferien. Her bestemmer I helt selv præcis hvordan jeres ferie skal forløbe og hvilke aktiviteter og udflugter I vil kaste jer ud i. Hvis I tager på weekendophold og gerne vil slippe fra hverdagens stress og jag, er det selvfølgelig helt okay at spise morgenmad i sengen og beholde nattøjet på hele dagen! Hvis I er til en aktiv ferie, så er der bare om at kaste jer ud i bølgen blå og nyde de mange attraktioner og udflugtsmuligheder I finder nær jeres sommerhus i Kegnæs. Et sommerhus i Danmark byder altid på afslappende frihed og glade feriedage med dem du holder af!