Feriehuse og hytter i Sunnmøre

Sunnmøre er området fra fylkegrænsen og op mod Romsdalsfjorden. Største by og vigtigste knudepunkt er jugendbyen Ålesund. Her stopper også Hurtigruten på sin færd langs kysten. Andre vigtige byer er Volda og Stranda. Sunnmøre har en nydelig kyststrækning hvor man støder på utallige øer med fiskerige bugter og vige. I Sunnmøre finder du også Geirangerfjorden, en af Norges smukkeste fjorde. Hvis alt dette lyder interessant, så bør du tage et kig på NOVASOLs ferieboliger i Møre og Romsdal.

Ferie i Møre og Romsdal

Populære feriehuse i Sunnmøre

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Sunnmøre

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Sunnmøre

Loading...

Naturattraktioner

  • Geirangerfjorden. Denne fjord er på UNESCOs liste over verdensnaturarv. Langs de stejle fjeldvægge i Geirangerfjorden er fosserne, De syv søstre og Brudesløret et imponerende syn.

  • Hjørundfjorden og Synnylvfjorden er andre smukke fjorde

  • Sunnmørsalpene. Høje tinder og stejle fald mod mange fjordarme.

  • Runde. Den unikke fugleø Runde har 240 forskellige fuglearter og ca 170.000 ynglende par. Den mest talrige er Lunde-fuglen med sit karakteristiske og farverige næb. Norges sydligste og mest tilgængelige fuglefjeld. Bådture arrangeres dagligt. Let terræn for vandreture.

  • Vestkapp yderst på Stadlandet, kaldet Kjerringa, har et lodret fald på 496 meter lige ned i havet. Fabelagtig udsigt i alle himmelretninger.

Sommerhusudlejning i Norge er meget populært, og hos NOVASOL har vi et stort og varieret udvalg, så du finder garanteret en feriebolig, der passer til dine behov og ønsker.

Ferie i Norge