Feriehus og sommerhus i Romsdal

Lej en hytte eller et sommerhus i Møre og Romsdal og tag hele familien med på en dejlig ferie i Norge. Romsdal ligger i det nordlige Norge, så temperaturen når sjældent over 25 grader, men det er heller ikke sommer og sol, som lokker familien til Nordnorge. Det er naturen, som er enestående deroppe.  På jeres vej gennem landskaber vil I støde på store og smukke fjorde, fjelde og enedeløse skove. Hos NOVASOL tilbyder vi jer en lang række sommerhuse og hytter i Romsdal, hvor du kan tage hele familien med på ferie. Vi har feriehuse for alle, uanset prisklasse kan I få jer en aktiv ferie i Norge, omgivet af smuk natur.

sommerhuse med havudsigt i møre og romsdal

Populære feriehuse i Romsdal

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Romsdal

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Romsdal

Loading...

Aktiviteter og seværdigheder i Molde

På en ferie i Norge er der masser af opleve i og omkring Romsdal. Mest oplagt er det, at tage forbi Romsdalfjorden, hvor man blandt andet kan sejle eller fiske. Selve fjorden i sig selv er smuk og bestemt et besøg værd. Langs fjorden løber der en smuk natursti, hvor man kan vandre. Stien hedder Romsdal dalstien. Et oplagt mål for de feriegæster, som elsker at vandre på deres aktive ferier. Regionens største by hedder Molde, og her er det oplagt at tage hen, hvis i tænger til restauranter, shopping eller andet som de større byer kan tilbyde. Byen Molde er smuk, især om foråret og sommeren. Her blomster byens mange roser nemlig overalt, hvilket er et syn man sent vil glemme. Fra det meste af Molde, vil i have en smuk panorama udsigt over fjorden og de smukke omgivelser. Sommeren igennem er det muligt at besøge forskellige jazz koncerter, kultur-, litteratur og musikfestivaller. De mest populære aktiviteter at prøve på ferien i Norge er kajakture på de store fjorde med guide, gå på sightseeing i Molde, køre på mountain bikes i de store skove eller tage på ø-hopping og opleve de mange små og flotte øer i fjorden. Har I lejet sommerhus eller hytte i Romsdal kan I også tage forbi Tresfjord- Vestnes, Tomrefjord, Midsund, Aukra, Bud, Elnesvågen, Eresfjord og Isfjorden. Her er der yderst smukt, specielt om foråret er dalen vild og farverig med stejle bjergskråninger og vandfald, der falder hundredvis af fødder ned til dalbunden. I Molde kan I også tage på Romsdals Museet, der er en form for udendørs egnsmuseum, med lokale udstillinger. En sjov oplevelse for hele familien.

Oplev smuk natur fra en hytte i norge om sommeren

Naturlige omgivelser og aktiv ferie i Romsdal

En ferie i et sommerhus ved Romsdal eller i Møre, byder på en smuk og enestående natur, hvor end øjet kigget hen. Her kan I opleve endeløse skove, dybe fjorde, betagende fjelde og brusende floder. Nogle af de mest populære besøgsmål i naturen på en sommerhusferie i Norge er f.eks. Romsdalsalpene, hvor I har mulighed for at udforske de høje bjergtoppe, Trollstigen og Trollveggen, der begge er nogle af Noges største seværdigheder. Man kan sagtens tage op og se disse helt bjerge helt tæt på, men vejene derop går i zigzag og hårnålesvingene synes nærmest endeløse. Der er i disse høje bjerge rig mulighed for at klatre især ved toppen af Trollveggen, hvor man finder en stejl bjergvæg, som over 2000m fra bunden af ​​dalen og op til toppen af ​​bjergvæggen, helt perfekt for de lidt mere erfarne klatrere eller eventyrlystne. Også de store vandfald Mardalsfossen og Eikedalsvannet er et besøg værd på jeres ferie i Norge. Vandfaldet er et imponerende syn i perioden 20. juni til 20. august, når vandet frigives. Endelig skal du opleve den smukke panoramaudsigt over havet og bjergene ved Varden i Molde. På ferien i Romsdal er det flere steder muligt at tage på såkaldt Caving-ture, hvor huler i klippesider bliver udforsket med en guide. Noget som er sjovt for de fleste feriegæster. Flere steder, langs fjorden, kan man tage på rideture i området. Dette er en god og anderledes måde at opleve den smukke natur på.

Aktiviteter, kultur og oplevelser fra sommerhuset i Romsdal

Romsdal byder på en bred vifte af aktiviteter for dem som ønsker en aktiv ferie i Norge. Her kan du tage på kajakture med guide eller bare tage på kajaksejlads på egen hånd. Det er også muligt at tage en familietur i en kano på floderne. Det er rigtigt populært at tage på riverboarding, rafting og caving tours, som er lidt mere udfordrende for kroppen. Fra feriehuset i Romsdal er der også en lang række vandre- og cykelruter, som I nemt kan udforske. Vælg derfor den aktivitet der bedst passer til jeres families behov og få jer en afslappende eller aktiv ferie i Romsdal. Ønsker i jer nogle kulturelle oplevelser på jeres ferie i Norge? Så kan I tage til Gurisentret eller den store Atlanterhavsparken i Ålesund, som ikke er ret langt væk i bil. I Romsdal finder I også en masse spændende gallerier og museer, hvor i kan gå på oplevelse. Drømmer du om en ferie med fiskeri? Så er Romsdal en fantastisk feriedestination for dig, for fjordene er fyldt med fisk! Her kan du fiske ved floderne eller tage en båd ud på fjorden, hvor man kan fange torsk, helleflynder, sej, lange, rødfisk, kuller, havkat og mange flere! Lej et af vores mange lystfisker feriehuse i Norge og få jer en fiskeferie som I sent vil glemme!

Lyder alt dette som noget for jeres familie? Så lej et feriehus i Romsdal gennem NOVASOL allerede i dag og få jer en skøn ferie i Norge!