Feriehuse og hytter i Nordmøre

Hvis I overvejer at holde en ferie i Norge, bør I tage et kig på NOVASOLs ferieboliger i Møre og Romsdal. Hovedbyen i den nordligste del af regionen Møre og Romsdal er Kristiansund, en velfungerende by yderst mod havet. Kristiansund er bygget på flere forskellige øer, som fra 1992 er knyttet sammen med fastlandet med et avanceret system af broer og undervandstunneler (Krifast). Både Tingvoll halvøen og Gjemnes er i dag knyttet til Kristiansund via Bergsøya.

Af andre vigtige centre i distriktet kan nævnes byerne på vestsiden af Smøla - Aure, Engjan, Surnadalsøra, Sunndalsøra, Tingvoll og Eide.

Ferie i Norge

Populære feriehuse i Nordmøre

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Nordmøre

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Nordmøre

Loading...

Naturattraktioner

  • Den nye Atlanterhavsveien mellem Averøy og Vevang i Eide kommune, er blevet et populært turistmål. Denne 8 km lange vejstrækning ved udmundingen i havet, har 8 broer og er et imponerende syn.

  • Bremneshatten og Bremneshola. I fjeldet Bremneshatten findes Bremneshola, som er en hule som går 80 m ind i fjeldet. Spor efter den første menneskelige bosættelse i Norge -Fosnakulturen- er fundet her.

  • Grip. Fraflyttet fiskesamfund. Omgivet af 200 holme og skær. Turistbåd i sommersæsonen fra Kristiansund.

En ferie i Nordmøre er en sand drøm, og bor I i en af NOVASOLs ferieboliger i Norge får I det ideelle udgangspunkt for en fantastisk ferie.

Ferie i Møre og Romsdal