search

Ferielejlighed eller feriehus i Italien

Uanset hvor man lejer feriebolig i Italien, vil I opleve, at I kan finde feriehuse og ferielejligheder i mange størrelser og med meget varieret beliggenhed. I mange år har flere tusinder af danskere draget mod Italien i ferien. Dette for at opleve Capri og cappuccino, Toscana og Venedig på Vespa. herlighederne vil ingen ende tage! I Italien finder du kvalitet, hvorend du kigger hen, her har vi mere end 5000 skønne feriehuse, villaer og vinslotte, hvor i kan få jer en fantastisk ferie sammen som familie.

Ønsker I jer en ferie på en eksotisk ø, er det også noget vi kan klare. Vi har nemlig et stort udvalg på både Sicilien og Sardinien. Det samme gælder for det store og smukke Toscana, den smukke Adriaterhavskyst. Har I lyst til at leje en feriebolig i nærheden af de større byer, som for eksempel Rom, er det også noget vi klare. Her finder I et sandt ferie-mekka, med det store udbud af restauranter, shoppemuligheder og kulturliv. Lej ferielejlighed i Rom og oplev en storbyferie i egen lejlighed - næsten som at bo der selv. Hos os kan I også bo i eget feriehus i en lille, hyggelig by, hvor I kan handle de lokale råvarer på markedet og nyde en veltilberedt italiensk-inspireret middag på terrassen - imens børnene hygger sig i feriehusets haven eller ved poolen. Book din drømmeferie nu, for feriehusene i Italien er meget populære! 

 

Hvad skal man se i Italien? 

  • Oplev den smukke natur i Norditalien med en gåtur i Dolomitterne
  • Den glemte by Pompeii, der blev dækket af lava fra vulkanen Vesuvius
  • Oplev Rom med Peters Kirken, Colosseum og Det Sikstinske Kapel
  • Tag familien med til Toscana og se Det Skæve Tårn i Pisa, den hyggelige by Lucca og Firenze
  • Snup en tur i de klassiske gondoler og se Marcopladsen i Venedig
  • Gå amok i god mad og vine i Italiens spisekammer Umbrien
  • Få en fantastisk badeferie på de brede strande ved den toscanske kyst

Få mere inspiration til attraktioner og seværdigheder i Italien her. 

Ferieboliger i de mest populære feriehusområder i Italien

Mange mennesker tænker straks på ferie i Rom eller Toscana når de hører Italien. Men der er så mange andre steder og byer som er utroligt populære og værd at udforske og opdage. Vi har udvidet vores sortiment af nye overnatningsmuligheder i Italien i regionerne Ligurien, på Riviera di Levante (Cinque Terre) og faktiske også i Toscana, ved Chianti som grænser op til den pragtfulde Versiliakysten. Desuden kan vi med et stort udvalg af ferieboliger på Sicilien og Sardinien, der er kendt for sit krystalklare hav og sine smukke sandstrande. Hos os finder i også en bred vifte af ferielejligheder på Gardasøen, og ved de andre norditalienske søer som Lago Maggiore og Comosøen. Vi har også masser af huse ved kysten og ved Dolomitterne tæt på Alperne. Bestil en ferie idag og oplev de mange populære destinationer i Italien. Tager I på kør selv ferie til Italien kan I opleve dette skønne land i jeres helt eget tempo.

Feriehuse i Italien med særlige tilbud

For os er en feriebolig ikke bare en feriebolig - vi ønsker at give jer nogle særlige tilbud i tillæg til ferien i feriebolig. Derfor kan I leje feriehuse og ferielejligheder med ekstra lækre havemøbler, så solen og swimmingpoolen kan nydes i fulde drag. Er det storbyernes pulserende liv som lokker, så tag et kig på NOVASOLs City of Art lejligheder, som er beliggende i Firenze, Rom og Venedig. Er I interesseret i en helt særlig oplevelse, så kan vi absolut anbefale, at I lejer feriehuse langs den historiske pilgrimsrute Via Francigena. Via Francigena betyder vejen fra Frankernes land og er en pilgrimsvej som blev benyttet i den tidlige middelalder. Endelig kan I naturligvis leje en feriebolig eller ferielejlighed i mange af de populære feriedestinationer som Toscana, Gardasøen, Venedig, på Sicilien og Sardinien. Hos os kan i også leje de fantastiske og traditionelle Cottages til 10 personer, og flere. I kan også leje en såkaldt Trulli, og dette er en helt speciel ferieoplevelse! De cirkulære tidligere stuehuse med et spidst skifertag er fem meter højt, bygget helt uden mørtel og de tykke stenmure beskytter jer fra sommervarmen, så aircondition behøves slet ikke. Indenfor er disse yderst moderne og udstyret med bl.a. LED-tv og internet. I kan også leje et feriehus med all-inclusive. Vores All inclusive deal vi gør din ferie i Italien lettere og billigere. Disse ferieboliger har sengelinned, håndklæder, rengøring, el, vand og varme inkluderet i prisen. Vores mange ferieboliger i Italien er perfekt til par, der ønsker at fejre bryllups- eller årsags, holde en romantisk weekend eller fejre en anden speciel andledning. Vi har nemlig masser af fantastisk ferieboliger med plads til 2, hvor i kan nyde fantastiske vine, god mad, havudsigt og selvfølgeligt hinanden!

 

Hold ferie på gamle italienske vingårde med Novasol

 

Nyd det italienske køkken på jeres ferie

Pizza, pasta, pesto, fisk, skønne oliven og fantastiske grønsager er bare et par af de mange retter og ingredienser, vi alle kender fra det italienske køkken. Lejer i en ferielejlighed, en villa eller en anden form for feriebolig, vælger I selv, om I vil tilberede de skønne italienske retter i køkkenet eller nyde en middag på den lokale restaurant. Har I har børn med på ferie, er de velkomne på alle restauranter i Italien, for italienerne elsker bare børn. Har I behov for ro omkring måltiderne, at spise på tider så junior kan komme i seng til tiden, så er ferie i en feriebolig helt ideel - da I jo selv bestemmer tempo, og hvordan feriedagene skal planlægges.

Ferie i Italien om vinteren

Italien er bestemt ikke kun en drøm om sommeren og uanset om i vil på skiferie eller undslippe varmen og drage mod Syditalien har vi noget for jer! Majestætiske bjergtoppe og sneklædte skråninger - lej en hytte i Italien og hold en fantastisk skiferie, dette er en vidunderlig oplevelse for hele familien. Her finder du hytte tæt på mange fantastiske skiområder, hvor selv skieksperter for deres sag for! Vores hyggelige lejligheder og hytter efterlader ingen ønsker uopfyldt. Selv om vinteren kan i også holde ferie i Italien fyldt med Sol, strand og varme, som i kan opleve fra en af vores man ferielejligheder, villaer eller feriehuse i Syditalien. Så slip for vinerdepressionen og tag hele familien med sydpå, til en ferie i sent vil glemme!

 

Lej et sommehus med den smukke ø capri i Italien

 

Ferie i Italien ved havet, søer eller indlands

Ferieboliger i Italien ved havet: Hvis jeres familie er vandhunde og elsker livet på stranden samt de mange fantastiske stunder, der er forbundet hermed, bør i søge blandt ​​vores mange og lækre lejligheder og sommerhuse ved havet. Et sted at starte kunne være ved Adriaterhavet, ved kysten i Toscana eller måske på en af de mange italienske øer som Sicilien og Sardinien. Langs Middelhavskysten kan du finde et bredt udvalg af typiske ferieboliger i Italien, og vi har alt hvad hjertet kunne bægære, lige fra rustik til stilfuld.

Ferie i Italien tæt på søer: Man behøver ikke altid være ved havet, for at få sig en rigtig skøn bade ferie, for Italien har mange fantastiske søer, hvor i kan få jeres badelyst stillet! Et godt sted af holde badeferie kunne være ved Gardasøen, ved Comosøen eller Maggiore Laggo - omgivet af citrontræer, smukke olivenlunde og smukke bjerglandskaber.

Ferie i det centrale Italien: Drømmer i om en ferie fyldt med oplevelser, vinslotte og masser af skøne mad, ville det centrale Italien sikkert være noget for jer! Her kan i udforske de smukke vinmarker og olivenlunde i Toscana, nyde charmen, kulturen samt den gode mad og vin i mange af ​​de populære feriebyer, og se de enestående solopgange og solnedgange i bjergene fra terrassen af ​​din feriebolig i Italien.

Som noget nyt tilbyder novasol også ferielejligheder i mange af de kendte storbyer i Italien, som for eksempel Firenze, Rom eller Venedig. 

Store feriehuse og villaer i Italien

I Italien kan du sagtens finde store feriehuse, vinslotte og villaer til mere end 10 personer! Med et af vores store feroehuse, får du tid til at se din familie eller venner til en fatastisk ferie eller fejre specielle lejligheder i fantastiske omgivelser. Vores mange store feriehuse emmer af kvalitet, flere er rigtig morderne og mondæne, hvorfor der er perfekt til dine familie fester, bryllupper, sammenkomster, sommer festivaler og andre store begivenheder, i som familie ønsker at opleve sammen. Disse villaer er for eksempel villaer, palæer og slotte i Italien og faktiske kan i leje den hele Europa hos NOVASOL. Mange af dem kommer med luksus faciliteter som, pool, havudsigt, vinkælder, tennisbane og meget meget mere. Ønsker i at holde ferie som konger og baroner, eller i hvertfald drømme jer til det, kunne et stort vinslot eller villa være noget for jer! De mange vingårde og slotte har tit tilhørende vinmarker hvor kan tage på opdagelse - i kan også bare flade ud ved poolen. Vores mange feriehuse i Italien, gør det muligt for jer at får en uforglemmelig og unik ferie med jeres nærmeste.

Lej en feriebolig i Italien på smukke Sardinien

NOVASOL har mange års erfaring med sommerhusudlejning

Når I vælger NOVASOL som jeres partner indenfor sommerhusudlejning har I fundet en partner der har over 40 års erfaring inden for sommerhusudlejning. NOVASOL sommerhusudlejning har egne kontorer i Italien, så vi kan nemt finde lige præcis det feriehus eller den lejlighed som passer perfekt til jeres ferie i Italien.