search

Feriehuse i Apulien

Drømmer du om at holde ferie i Apulien, så har NOVASOL mange gode tilbud til dig. Vi har masser af sommerhuse til leje i hele Italien - og selvfølgelig også Apulien. NOVASOL har de bedste sommerhuse i Apulien. Når det gælder sommerhuse i Italien er vi de førende. 

se smukke polignano a mare på jeres sommerhusferie i Italien

Sommerhus i Apulien

Apulien udgør hælen, når man taler om den italienske støvle. Vi er altså rigtig langt sydpå, hvor badesæsonen er lang - fra maj til oktober - og foregår på de skønneste strande med det mest glasklare vand.

Ligesom alle andre steder i Italien, hvor NOVASOL har sommerhuse til udlejning, har vi også her i Apulien et fint og spændende udvalg. Hvordan du vil bo, er helt op til dig. Vi har ferieboliger i typisk apulisk stil, bl.a. de kegleformede runde huse, som kaldes 'trulli' og de antikke bondegårde, der går under betegnelsen 'masserie'. Mere traditionelt og lokalt bliver det ikke.

Når først du har fået installeret dig i dit feriehus, er det bare med at komme ud og opleve alt, hvad Apulien har at byde på af kunst, folkemusik, historie, gastronomiske traditioner og skønne vine. I regionens hovedby, Bari, er den gamle bydel med sin smukke middelalderarkitektur, fantastiske spisesteder og gode shoppingmuligheder virkelig et besøg værd.

NOVASOL er stolte over at kunne byde velkommen til en dejlig ferie i disse skønne omgivelser. På vores hjemmeside kan du læse meget mere om alle vores tilbud og om sommerhusudlejning. Det er ikke for ingenting, at vi er Nordeuropas største virksomhed inden for sommerhusudlejning.

Feriehus Apulien