search

Sommerhus i Hummingen

Hummingen på Lolland er et naturskønt område med skønne strandenge og masser af aktiviteter for voksne og børn. NOVASOLs sommerhusudlejning sikrer dig og din familie en fantastisk ferie i et af vores mange sommerhuse i Danmark. Du kan vælge mellem mange forskellige typer ferieboliger f.eks. sommerhuse med fantastisk udsigt, indendørs swimmingpool, let adgang til strand, eller med lækkert inventar og indendørsaktiviteter.

Sommerhus Hummingen

Sommerhusudlejning i Hummingen

Lej et af vores sommerhuse i Hummingen og oplev øen, der er kendt for sin smukke natur og spændende kultur. Uanset hvor på øen, vil man omkring vores feriehuse i den dejlige ferieby Hummingen finde smuk natur i form af både skov og vand. Hummingen ligger smukt placeret ud til vandet på Lolland. Alle huse har gå afstand til strand og der er gode indkøbsmuligheder i nærheden. Har man fået nok af stranden, er der masser af muligheder for at gå på opdagelse i området. Snoede landeveje forbinder den ene hyggelige lille by med den anden, og det bløde landskab er perfekt til cykelture. I det hele taget finder man i denne del af landet et varieret og meget smukt landskab, der er perfekt til naturelskere. De bløde bakker afbrydes af smukke bøgeskove eller moser, hvor dunhammerne svajer i vinden, mens gedens fæle gab lurer under overfladen. Et sommerlandskab fra gamle dage, der lever i nutiden.

Strand Hummingen

Badestrande nær jeres sommerhus i Hummingen

På Lolland har i mulighed for at få en skøn badeferie for hele familien. Vores mange sommerhuse ligger ofte i områder tæt på havet, hvor I ikke behøver at bruge mere end et par minutter på at nå stranden og det skønne vand, hvor I kan nyde den bagende sol, mens børnene leger i vandkanten. Der findes masser af børnevenlige strande på Lolland hvor i trygt kan lade børnene lege i de små laguner, der er skabt af tidevandet. Drømmer I om en aften på terrassen med havudsigt, så kig efter vores mange sommerhuse med smuk panoramaudsigt over havet. Der er intet bedre end en sand badeferie i dejlige Danmark. 

Ferie i Hummingen i sommerhus

Et sommerhus i Hummingen = ferie med frihed!

Det er med god grund at folk gang på gang vælger at benytte sig af sommerhusudlejning til deres ferier. En ferie i et udlejningssommerhus er nemlig helt unik, og den frihed, man opnår ved at bo i et lejet, privat feriehus i Hummingen, kan et hotelværelse sjældent hamle op med. Drømmer I om at tilbringe nogle dovne dage hjemme i feriehuset, hvor I først står op efter frokosttid, for derefter at hoppe i badetøjet og snuppe en dukkert i havet? Eller måske vil I hellere tidligt op for at kunne nå at opleve Lollands store udvalg af attraktioner og seværdigheder? Med et sommerhus i Hummingen, sætter I selv dagsordenen, da de eneste I skal tage hensyn til er hinanden - friheden er den helt store fordel ved sommerhusudlejning!

NOVASOLs sommerhusudlejning i Hummingen

NOVASOL har i årevis været danskernes foretrukne sommerhusudlejning på grund af husenes høje kvalitet, vores lave priser og ikke mindst den gode service. Hvis man vil holde ferie i Danmark, er det hos os, man skal begynde sin søgning. Alle disse kvaliteter er samlet i det dejlige feriested Hummingen på Lolland, hvor man både kan dase dagen lang eller gå lange ture i de smukke bøgeskove.

Hos NOVASOL Feriehusudlejning har vi en lang række servicekontorer placeret i de største ferieområder i Danmark, hvor I kan kontakte os og få hjælp, hvis I har spørgsmål eller brug for et godt ferietip. Medarbejderne på kontorene kender området og ikke mindst sommerhusene, og kan derfor altid give gode råd til tips til de mere ukendte oplevelser.