search

Sommerhus i Sydsverige

Drømmer I om en dejlig ferie i Sydsverige, omgivet af smuk natur, udsigt til vand og ikke mindst masser af sjove oplevelser for hele familien? Så er NOVASOL Sommerhusudlejning det rigtige sted at kigge. Vi har massevis af skønne sommerhuse i Sydsverige. Uanset om I drømmer om sommerhuse med pool eller en hyggelig hytte, i den smukke natur i Sydsverige, har vi noget for jer!

Når I lejer et sommerhus i Sydsverige, får I en ferie fuld af fleksibilitet. I har fri mulighed til at gøre, som I vil. I bestemmer selv hvornår der er aftensmad, hvad I vil opleve uden at I skal tage hensyn til et fastlagt program. 

Sommerhus i Sverige

Natur og aktiviteter i Sydsverige

Sydsverige er kendt verden over for sin utroligt smukke natur samt for de mange fantastiske storbyer der eksempelvis findes i Skåne, Halland, Blekinge og Småland, og hver især bugner af seværdigheder.

De fleste turister der lejer sommerhuse og hytter i Sydsverige, tager derop for at hente oplevelser i naturen. Den varierede natur i Sverige er enestående og der findes ikke mage til, i lille Danmark. Her kan I gå på opdagelse i de dybe skove, bestige høje bjerge, sejle på eller bade i glitrende søer og ikke mindst betragte de mange smukke blomsterenge. Over alt i Sydsverige findes fremragende fiskesteder, badepladser, strande, vandre- og cykelstier, muligheder for kanosejlads, elgsafari og skiløb flere steder om vinteren.

Oplevelser i Sydsverige

Gode seværdigheder i Sydsverige

Seværdighederne og oplevelserne står i kø, når I har valgt at leje et sommerhus i Sydsverige. Her er sjældent kedeligt og der er oplevelser at hente for hele familien, store som små og også for de aller mindste.

Holder I ferie med børn i Sydsverige kan I for eksempel besøge Astrid Lindgrens Verden. En sand eventyrpark som tager udgangspunkt i Astrid Lindgrens mange børnefortællinger og universer. Her kan børnene opleve Pippe, Emil fra Lønneberg og Ronja Røverdatter i egen person, prøve sjove forlystelser og se masser af shows.

En tur i cowboy-landet High Chaparral er også en sikker vinder for de lidt ældre børn. Her går man ind i en tidslomme og befinder sig midt i Det Vilde Vesten. I High Charparral kan man lege cowboy og indianere, køre med damptog, der bliver røvet af vilde cowboys, se show med heste og meget meget mere.

Vil i være mere kulturelle kan i besøge de smukke slotte som Bäckaskog slot og Bosjökloster, der hver især med deres smukke slotsparker er en oplevelse hver. Er i til shoppoing på jeres ferie i Sydsverige kan I besøge de famøse glaskunstnere som Kosta Boda og mange af de andre i Glasriket.

I kan ligeledes besøge nogle af de mange store shoppingcentre, som Emporia shoppingcenter i Malmø eller Ullared i Gekås. Der er nok at tage sig til på en ferie i Sverige. Bestil jeres sommerhus allerede i dag for at få netop det hus, der passer til jeres familie!

Ferie i Sydsverige med børn

Juleferie i Sydsverige

Flere og flere vælger at tage væk hjemmefra i julen eller lige op til jul. Det kan være for at samles med hele familien i et stort sommerhus eller for at komme helt væk hjemmefra og opleve julestemning i et andet land. Sydsverige er også blevet en populær juledestination.

Mange tager på en miniferie til Sydsverige op til jul. For nogle handler det om julegaveshopping mens andre nyder at besøge de hyggelige julemarkeder og de stemningsfylde byer i Sydsverige.

Julen er også en stor højtid i Sverige. Så snart det begynder at dufte lidt af jul, forvandler både herregårde, storbyer og små landsbyer sig til sande juleeventyr. Julemarkeder med søde sager, lokale specialiteter, fint julepynt og meget andet åbner op for besøgende. I Sydsverige er der et utal af julemarkeder, både i de store byer som Malmø og Göteborg samt på områdets mange smukke herregårde. I den gamle forlystelsespark Liseberg i Göteborg kan I få en helt særlig juleoplevelse. Parken pyntes overdådigt med de smukkeste juledekorationer og på julemarkedet kan I købe traditionelle juleting samt designartikler. Det hele krydres med en tur i vinterkarrusellerne.

Får I lyst til en miniferie i Sydsverige i december, så er der mange muligheder for både at leje sommerhuse i og nær de størres sydsvenske byer samt ude i den smukke natur, hvor der for alvor kan skrues op for julehyggen i sommerhusets varme stue. 

Juleferie i Sydsverige i et sommerhus