search

Feriehuse i Sydsverige

Drømmer i om en dejlig ferie i Sydsverige omgivet af smuk natur, havudsigt og ikke mindst masser af sjove oplevelser for hele familien? Så er NOVASOL Sommerhusudlejning det rigtige sted at kigge. Vi har massevis af skønne feriehuse i Sydsverige og uanset om i drømmer om sommerhuse med pool eller en hyggelig hytte i naturen, har vi noget for jer! Med et sommerhus er i enormt fleksible på jeres ferie og har fri mulighed til at gøre som i vil. I bestemmer selv hvornår der er aftensmad, hvad i vil se og der er intet fastlagt program. Drømmer i om ferie i Sydsverige eller et andet sted i Sverige - så lej feriehus hos NOVASOL. Vores udvalg er stort, men Sverige er en populær destination med stor efterspørgsel på sommerhuse og hytter, så book jeres hus allerede i dag!

Ferieboliger i Sverige

Natur og aktiviteter i Sydsverige

Sydsverige er kendt verden over for sin utroligt smukke natur samt for de mange fantastiske storbyer der eksempelvis findes i Skåne, Halland, Blekinge og Småland, og hver især bugner af seværdigheder. De fleste turister der lejer sommerhuse og hytter i sverige, tager derop for at hente oplevelser i naturen. Den varierede natur i Sverige er enestående og der findes ikke mage i lille Danmark. Her kan i gå på oplevelse i de dybe skove, bestige høje bjerge, sejle på eller bade i glitrende søer og ikke mindst betage de mange smukke blomsterenge. Over alt i regionen findes fremragende fiskesteder, badepladser, strande, vandre- og cykelstier, muligheder for kanosejlads, elgsafari og skiløb flere steder om vinteren.

Oplevelser i Sydsverige

Seværdigheder på ferien i Sydsverige

Seværdighederne og oplevelserne står i kø når I holder ferie i Sydsverige. Her er sjældent kedeligt og der er oplevelser at hente for hele familien, store som små og også for de aller mindste. Holder I ferie med børn kan i for eksempel tage i Astrid Lindgrens Verden, en eventyrpark som tager udgangspunkt i Astrid Lingrens mange børnefortællinger og universer. Her kan børnene opleve Pippe, Emil fra Lønneberg og Ronja Røverdatter i egen person, prøve sjove forlystelser og se masser af shows. En tur i cowboy-landet High Chaparral er også en sikker vinder for de lidt ældre børn. Her går man ind i en tidslomme og befinder sig midt i Det Vilde Vesten. I High Charparral kan man lege cowboy og indianere, køre med damptog, der bliver røvet af vilde cowboys, se show med heste og meget meget mere. Vil i være mere kulturelle kan i besøge de smukke slotte som Bäckaskog slot og Bosjökloster, der hver især med deres smukke slotsparker er en oplevelse hver. Er i til shoppoing på jeres ferie i Sydsverige kan i besøge de famøse glaskunstnere som Kosta Boda og mange af de andre i Glasriket. I kan ligeledes besøge nogle af de mange store shoppingcentre som Emporia shoppingcenter i Malmø eller Ullared i Gekås. Der er nok at tage sig til på en ferie i Sverige. Bestil jeres sommerhus allerede i dag for at få netop det hus, der passer til jeres familie!

Sjov ferie i Sverige