search

Feriehuse i Arnemuiden

Den hyggelige lille by Arnemuiden i Holland er det perfekte sted for en ordentlig afslappende ferie. Med NOVASOL bliver dit ophold i Arnemuiden det bedste tænkelige.

Det koster ikke en formue at leje et dejligt sommerhus i Zeeland. Hos NOVASOL har vi sommerhusudlejning i Arnemuiden hele året rundt til gunstige priser.

Den charmerende by Arnemuiden nævnes for første gang i protokollerne i 1564. Byen er beliggende i den populære provins Zeeland, hvor mange efterkommere hvert år vælger deres ferie.

Kontakt NOVASOL hvis du vil være sikker på, at du vil have en dejlig ferie i Arnemuiden. Vores sommerhusudlejning garanterer områdets bedste sommerhuse til priser, som alle kan leve med. Vi har feriehuse i hele Holland, men vi vil gerne understrege dette område som en, der passer perfekt til nordmenn.

Arnemuiden er et af landets gamle havnebyer, og i det lokale rådhus kan både tekst og billeder findes i den spændende historie om den tid, hvor nederlandene styrede på havet. I den nærliggende by Middelburg finder du mange flotte gamle huse og spændende aktiviteter for enhver smag.

Når du lejer hytter hos NOVASOL, kan du være sikker på at få høj kvalitet til dine penge. Alle vores huse er blevet kvalitetsvurderet for at sikre, at vores kunder får præcis det, de ønsker. Standarden på huse varierer fra det hyggelige enkle hus til det luksuriøse hus med spa, swimmingpool og tennis i baghaven.