search

Feriehuse i Calvados

Calvados ligger i Normadiet og er specielt kendt for deres æblebrændevin af samme navn. På grund af de lange strande og gode forhold til vandsport, trækker området mange turister og sportsudøvere til. Calvados har mange små havnebyer og interessante byer i den indre del af depatmentet, som f.eks. middelalderbyen Bayeux og hovedstaden Caen, som er kendt for dens mange klostre og borge. Området er et ideelt rejsemål hvis I vil forene et aktivt strandliv med kulturelle seværdigheder.

Et NOVASOL feriehus i Calvados  er det bedste udgangspunkt for en afslappende ferie i Frankrig for hele familien. 

Feriehus Normandiet

Aktiviteter i regionen

Dyk ned i historien og besøg  Musee de la Tapisserie de Bayeux og se det berømte Bayeux tapet, eller D-Dags landgangsmuseet  Musee du debarquement (Arromanches-les-Bains), eller hvis I er modeltogs-entusiaster kan I besøge modeltogsmuseet Chemin de fer miniature (Clecy), og for børn og barnlige sjæle er legelandet Girafou (Benouville) et godt bud på en sjov og aktiv oplevelser.

Naturoplevelser og gastronomi i regionen

Med stejle klipper og lange, brede strande mod den Engelske Kanal, og æbleplantager og grønne marker inde i landet er der noget for enhver smag i Normandiet. Jorden er meget  frugtbar og landbrugsområderne med beliggenhed ud til Atlanterhavet giver gode afgrøder, og i Calvados produceres der smør, oste og selvfølgelig den gode æblebrændevin. De har desuden mange lækre skaldyr,  som man også ser i deres gastronomiske udvalg,  bla. østers og muslinger, men især kammuslinger er de gode til og regionen står for over halvdelen af produktion i Frankrig.

Feriehus Calvados med pool

Calvados ligger i Frankrig. NOVASOL har feriehuse i Frankrig for alle og enhver: om I vil  tilbringe tiden med familien i et skønt pool-hus, eller trænger til en romantisk ferie i ferielejlighed, bare jer 2, eller skal der samles trøfler og smages på druer sammen med vennerne på terrassen, på jeres eget lille franske landsted: Med NOVASOL er mulighederne utallige, for at leje et feriehuse i Normandiet eller et andet skænt sted i Frankrig.