search

Sommerhus på Lolland

Lolland er en yderst populær turistdestination, både for danske og udenlandske turister. Derfor har vi hos NOVASOL naturligvis et bredt udvalg af sommerhuse i dette område. Hos os finder du lige præcis det sommerhus i Danmark, der passer til dig og din familie. Vi har store, små, gamle, nye, minimalistiske eller luksus sommerhuse overalt på Sydhavsøerne.

Lej et sommerhus på Lolland og få gode ferieoplevelser i Danmark

Oplevelser nær jeres sommerhus på Lolland

Når I lejer et sommerhus hos NOVASOL, er der altid noget at give sig til. På Lolland kan I tage på en smuk cykeltur, i den skønne natur mellem byerne Nakskov, Rødby, Maribo, Nysted og Sakskøbing. Her er også fuld af attraktioner og især Knuthenborg Safaripark tiltrækker hvert år mange gæster og er i sandhed en oplevelse både for børn og voksne. Her kan der køres i egen bil blandt flokke af fritgående dyr fra alverdens lande og bades i Limpopoland. Går turen til Nakskov og er du til det maritime, så tag på Skibs- og Søfartsmuseet ved siden af havnen, det er altid er et besøg værd. Sydhavsøerne byder allesammen på et væld af seværdigheder og kan alle besøges nemt i bil, hvis i ønsker et udflugtsrigt ferieophold.

Ferie for enhver smag på Lolland

Når i lejer et sommerhus i Danmark og på Lolland, får i muligheden for at skabe jer præcis den ferie, som I drømmer om. Her er der mulighed for at holde bade-, hygge-, dase-, eller motionsferie. I kan for eksemplel opleve Lalandia, der er stedet, hvor du kan gå i fitness, slappe af eller prøve det fantastiske badeland, med dets tropestemning, der giver velvære til krop og sjæl. Står den på cykelferie, så er Lolland med sine mange ruter og stier, der snor sig gennem dette betagende landskab, også ganske ideel. Lolland byder velkommen til golfferie med hele tre muligheder for at svinge køllerne. Øens lange kystlinje inviterer til baferie på de mange børnevenlige strande, hvor der også er rig mulighed for lystfiskeri. Hvis I ønsker selv af fange aftensmaden, skal huske at tjekke NOVASOLs lystfiskerhuse, hvor der er taget højde for renseplads og tilstrækkelig fysekapacitet.

Hold badeferie på skønne Lolland med sommerhusudlejning fra NOVASOL

Sommerhusområder på Lolland

Lolland har mange skønne sommerhusområder som for eksempel Rødby, hvor I kan finde sommerhuse af alle slags og med alle tænkelige faciliteter. NOVASOL udlejer alt fra klassiske og simple sommerhuse, hvor I kan fokusere på samværet og de hyggelige stunder, til store luksus huse med præcis de faciliteter I ønsker, såsom panorama udsigt over havet, egen indendørs pool, spa eller sauna. Her bydes der altså til ren afslapning uanset, hvilket slags sommerhus I vælger at holde jeres ferie i. Hvis I vil have hunden med i sommerhus, skal I huske at søge efter vores husdyrvenlige feriehuse, hvor jeres hund er velkommen helt uden ekstra omkostninger. Vi er sikre på, at I kan finde et sommerhus, der passer til jeres drømmeferie.

Tilpas søgekriterierne så I nemmere kan finde drømmeferiehuset på Lolland

En feriebolig på Lolland er en ferie med frihed

Der findes mange gode grunde til at leje et sommerhus i Danmark til ens næste ferie. Men der er især én ting, som vi hos NOVASOL mener, adskiller en ferie i et udlejningssommerhus fra andre ferieformer – og det er friheden! Lejer I et sommerhus på Lolland vil I blive overvældet af den ubestridte frihed, der vil præge jeres ferie. I vælger helt selv hvordan I vil bruge jeres dyrebare feriedage og hvilke aktiviteter og attraktioner I vil opleve. Uanset om I drømmer om at få en tidlig start på dagen, så I kan nå at opleve alt hvad Lolland har at byde på, eller om I vil tilbringe jeres ferie i nattøj og slappe af i haven, står det jer frit for, når I benytter jer af sommerhusudlejning fra NOVASOL. Et feriehus byder altid på festligheder, frihed og glade feriedage sammen med dem du holder af!

Sommerhusudlejning hos NOVASOL

Hos NOVASOL Sommerhusudlejning gør vi vores bedste for, at I får den bedste mulige ferie i et sommerhus i Danmark. Derfor har vi servicekontorer placeret i de største ferieområder i Danmark, hvor I kan kontakte os og få hjælp, hvis I har spørgsmål eller brug for et godt ferietip. På de enkelte kontorer sørger vores medarbejdere for alt det praktiske vedrørende jeres sommerhusophold. Personalet taler flere sprog og de er uddannet til lige præcis at hjælpe jer under opholdet, både med de praktiske ting der kan dukke op og med information om området, som de kender godt.