Ferielejligheder og hytter i Hemsedal

Tilbring jeres næste ferie i Norge i Hemsedal og opdag et hav af aktiviteter både i sommer- og vintermånederne. De fleste forbinder af god grund Hemsedal med skiferie, men området byder på meget mere uanset årstid. I kan vælge mellem en bred vifte af hytter og ferielejligheder i Hemsedal, uanset om I ønsker ren luksus eller et enkelt og moderne feriehus. Læs mere om de mange aktiviteter og oplevelser I finder i Hemsedal og omegn!

Aktiv ferie i Hemsedal

Populære feriehuse i Hemsedal

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Hemsedal

Loading...

Feriehuse med sauna i Hemsedal

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Hemsedal

Loading...

Vinterferie i Hemsedal

Hemsedal er et ægte vinterparadis! Tilbring jeres feriedage i den friske luft med ski på fødderne. Helt fra november til maj afprøve de 49 løjper i Hemsedal skicenter, som yderligere er udstyret med 20 store og små lifte, børneområder og snowparks. Her er der løjper til både nybegyndere og erfarne. Så tag familien eller vennerne med i et feriehus i Hemsedal og fyld ferien med fart og spænding. Hvis I foretrækker langrend, eller ønsker en kombination af de to, byder Hemsedal også på skønne langrendsmuligheder. I finder velpreparerede ruter til langrend på bjerget, i dalen og i skovene indimellem. Er I på udkig efter helt nye vinteroplevelser, kan isklatring eller snescooterkørsel være noget for jer. Med et feriehus i Buskerud i Hemsedal kan I altså glæde jer til en aktivitetsrig vinterferie!

Sommer i Hemsedal

Sommerferie i ferielejlighed i Hemsedal

Lejer i en hytte eller en ferielejlighed i Hemsedal om sommeren kan I bl.a. nyde godt af de mange udflugtsmuligheder i området. Pak jeres vandresko og tag på tur på de mange løjper, der byder på naturskønhed og smukke udsigtspunkter. I finder over 200 kilometer vandreruter, både for nybegyndere og børn samt til de mere erfarne. Den såkaldte ”Hemsedals Topp 20” er en samling af de mest unikke ruter i Hemsedal, og I kan finde brochuren på nettet eller på det lokale turistkontor. På denne liste finder I også vandreruter med ulige vanskelighedsgrad og længde. Måske tager ruten jer endda forbi Hemsedals højeste fjeld, nemlig Høgeloft på 1920 m.o.h.

Hvis I ønsker at prøve lykken med fiskestangen, kan I glæde jer over de 18 bjergsøer og 4 floder. Her kan I fiske både med og uden flue, og floden Hemsila er kendt som en af de bedste fluefisker floder i Norge! Også jer der elsker at cykle kan glæde jer til en ferie i Hemsedal, da I kan få fart i hjulene på over 225 kilometer afmærkede ruter. Der er altid meget at lave uanset årstid, når man lejer et feriehus i Buskerud, hvor Hemsedal er et af de mere velkendte områder.

Familieferie i Hemsedal

Efterårsferie i Hemsedal

En hytteferie i bjergene om efteråret byder på lange ture i skovene og på fjeldet, efterfulgt af kvalitetstid med familien ved pejsen. En hytte eller ferielejlighed i Hemsedal er perfekt til jer som ønsker eventyrfyldte og aktive feriedage med hele familien. I mange af vores hytter er husdyr velkomne uden ekstra omkostninger, så I også kan få jeres firbenede familiemedlem med på tur! Lad jer fortrylle af naturens farver og de nye sanseindtryk som efteråret bringer med sig. Kast jer ud på de afmærkede vandre- og cykelruter i området, eller meld jer til en tur op ad den såkaldte Via Ferrata. Dette er en skøn oplevelse, uanset om I har klatret meget eller det er første gang. I bliver ført op til bjerget Røggjin, hvor I bliver belønnet med en fantastisk udsigt.

Oplevelser og aktiviteter i Hemsedal

Hemsedal byder på et bredt udvalg af aktiviteter hele året rundt med alt fra fiskeri og bjergvandring til slalom og langrend. Her venter også nye smagsoplevelser for både store og små. Smag på ægte HALLINGKOST, lokalbrygget øl eller norsk bjergost. I kan også tage en tur med Flåmsbanen, som er verdens stejleste togtur, der slynger sig fra Flåm til Myrdal. Kombinér togturen med en sejltur i Narøyfjorden, som står på UNESCOs verdensarvsliste. Et sommerhus eller en ferielejlighed i Hemsedal byder altså på skønne oplevelser året rundt til en fantastisk og uforglemmelig ferie i Norge.