Feriehuse i Tarn-et-Garonne

Lej feriehuse i Tarn-et-Garonne

Feriehuse i Tarn-et-Garonne

Tarn-et-Garonne er et af de mindste departementer i Frankrig, men det gemmer alligevel på mange velbevarede skatte. Beliggende i det sydvestlige Frankrig lige nord for Toulouse, i Midi-Pyrénées regionen, blander Tarn-et-Garonne regionens historie og den betagende natur til glæde for aktive feriegæster. Lej et af vores feriehuse i Tarn-et-Garonne og glæd jer til en fantastisk ferie i skønne omgivelser!

Populære feriehuse i Tarn-et-Garonne

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Tarn-et-Garonne

Loading...

Feriehuse med pool i Tarn-et-Garonne

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Tarn-et-Garonne

Loading...

Feriehuse i Tarn-et-Garonne omgivet af naturskønne seværdigheder

Landskabets mangfoldighed og de mange arkitektoniske attraktioner gør Tarn-et-Garonne til et yndet feriemål i Midi-Pyrénées. Fra Aveyron-dalen, gennem det bølgende landskab i Lomagne, til kalkstenplatået mod nord, vil I hurtigt opdage charmen og den unikke karakter dette område har at byde på. Lej en feriebolig i Tarn-et-Garonne og nyd friheden til at opleve regionens naturseværdigheder i helt eget tempo. Den 193 kilometer lange Garonne kanal tager jer på et historisk eventyr, da den flyder gennem middelalderbyer og  de bedste dele af naturen i det sydvestlige Frankrig. De mange aktivitetsmuligheder forbedres kun af regionens milde klima. Området er ideelt til kano-sejlads, cykel- og vandreture, og diverse kulturelle oplevelser.

Aktiv ferie i Tarn-et-Garonne

Ferielejligheder blandt kultur og historie

Hvis I ønsker en ferielejlighed i kulturelle omgivelser bør I bestemt dreje næsen mod Montauban. Udover at være kendt som et centrum for kunst og historie, kan Montauban byde på skønne ferieoplevelser uanset om I er til afslapning eller aktive feriedage. Fra jeres ferielejlighed i Tarn-et-Garonne kan I opdage de smukke monumenter i Montauban, såsom Notre-Dame katedralen, Point-Vieux fra det 14. århundrede, og biskoppens tidligere palads. En slentretur gennem byens små gader tager jer forbi hyggelige butikker og storslåede gastronomiske oplevelser brygget på lokale produkter. Besøg også byen Mossaic vest for Montauban og se det betagende kloster, kendt for sin arkitektoniske glans og rige historie. Planlæg jeres næste ferie og få en pause fra hverdagens stress og jag med et feriehus i Frankrig.

NOVASOLs feriehuse og ferielejliheder i Tarn-et-Garonne

Hvis I ønsker en herlig ferie i det sydvestlige Frankrig i regionen Midi-Pyrénées er I kommet til det helt rigtige sted! NOVASOL udlejer et bredt udvalg af feriehuse i alle prisklasser over hele Frankrig og i resten af Europa. Vores feriehuse i Tarn-et-Garonne findes som enkle ferieboliger med de mest basale faciliteter, så I straks kan kaste jer ud i nye ferieoplevelser. I kan også leje et af vores mere luksuriøse feriehuse med alt hvad hjertet begære af faciliteter, såsom egen pool, spa og panorama udsigt. Hvis I ønsker at tage jeres hund med på ferien, skal I blot huske at søge efter vores husdyrvenlige ferieboliger, hvor jeres firbenede familiemedlem er velkommen helt uden ekstra omkostninger. Find jeres drømmehus ved at benytte søgekriterierne øverst på siden og glæd jer til en fantastisk ferie i Tarn-et-Garonne!