Feriehuse i Le Lot

Opdag en af de mest naturskønne regioner i Frankrig, ved at leje et af vores feriehuse i Le Lot. Tag mod the sydvestlige Frankrig og nyd en ferie i solen mellem betagende naturlige scenerier og kulturelle seværdigheder og smagsoplevlser. Her finder I de bedste kvaliteter Frankrig har at byde på, så skynd jer at leje feriehuset mens udvalget er størst!

Kultur i Le Lot

Dyrevenlige feriehuse i Le Lot

Loading...

Feriehuse med pool i Le Lot

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Le Lot

Loading...

Naturskønne omgivelser omkring vores feriehuse i Le Lot

Med sine mange parker, som Causses du Quercy, er regionen perfekt til at opleve nogle af de flotteste arter af flora og fauna i Frankrig. I kan tage på skønne vandreture i terænnet og måske endda tage på en tur om natten for at se den smukkeste nattehimmel Frankrig har at byde på. Regionen er nemlig kendt for sin ’sorte trekant’, et rum på himlen uden lysforurening der er perfekt til at beundre Mælkevejen. Le Lot området er også kendt for sine mange grotter og huler som glæde elskere af huleudforskning og hulemalerier. Cave de Pech Merle Cabrerets er en af de største og flotteste huler i landet, med over 1200 meter af underjordiske rum, der bevarer nogle af de fineste paleontologiske malerier i verden. Udover disse naturlige seværdigheder, kan I naturligvis også vandre og cykler rundt i landskabet og nyde de fascinerende syn på egen hånd. Aktiv feriegæster vil finde et væld af aktivitetsmuligheder og tilbud i Le Lot, så I kan sikkert leje et feriehus her.

Feriehuse i Le Lot

Feriehuse i Le Lot nær kulturelle oplevelser

Lej også et af vores feriehuse i Le Lot for at besøge små charmerende landsbyer, såsom Loubressac, Autoire, Saint-Cirq-Lapopie og selvfølgelig Rocamadour. Rocamadour er en middelalder by der ligger på en klippetop, som er kendt for sine religiøse bygninger, såsom Chapelle Notre-Dame, og sine skønne naturparker. I kan leje jeres feriebolig i Le Lot nær Rocamadour og nyde en ferie i stille og naturskønne omgivelser med et hav af attraktioner og seværdigheder i nærheden. Le Lot er endvidere kendt for de forskellige historiske museer i området, såsom Champollion Figeac, hvor der findes en stor gengivelse af den velkendte Rosetta sten og læses om det skriftlige sprogs udvikling. Uanset hvad I er ude efter på jeres ferie i Midi-Pyrénées kan I altså opleve en masse nyt med et feriehus i Le Lot.

Vin i Midi-pyrenees

Gastronomiske oplevelser i Le Lot

Endnu en god grund til at leje at vores feriehuse i Le Lot, er at opleve regionens fantastiske og varierede gastronomi. Le Lot er hjem til mange forskellige og verdensberømte vine og I kan herfra opdage nogle af de bedste vine i hele Frankrig! Hvis I tager på opdagelse efter vin, vil de lokale vingårde ofte byde jer velkommen til en rundvisning af gården og vinkælder, efterfulgt af en vinsmagning. De velkendte lokale specialiteter, såsom trøffler, meloner, lam, valnødder og osten Rocamadour findes på restauranternes menuer over hele regionen. Her har I altså mulighed for en ferie i Frankrig med de bedste smagsoplevelser produceret af lokale produkter. Endnu et kulinarisk træk ved regionen er Safran! Det sjældne krydderi er faktisk produceret i Le Lot.

NOVASOLs feriehuse i Le Lot

Le Lot er af de regioner i landet der virkelig minder én om hvor dejligt det er at leje et feriehus i Frankrig. Hos NOVASOL kan I vælge mellem et stort udvalg af feriehuse i Le Lot. Vi udlejer alt fra enkle ferieboliger til mere luksuriøse feriehuse med f.eks. egen pool, jacuzzi og panorama-udsigt. I kan også vælge en af vores husdyrvenlige ferieboliger, hvor jeres hund er velkommen uden ekstra omkostninger og bekymringer. Benyt søgekriterierne øverst på siden for at finde det perfekte feriehus til jer og nyd en skøn ferie i Le Lot med dem I holder mest af!