search

Ferieboliger på Tenerife

Drømmer I om en ferie på Tenerife? NOVASOL har dejlige ferieboliger på De Kanariske Øer, med noget for alle budgetter og behov. Ved at leje et feriehus på Tenerife, får I alle ingredienserne til en fantastisk ferie på De Kanariske Øer. På Tenerife vil I møde en ø fuld af kontraster. Her er tætte skove, spor af vulkansk aktivitet, store banan- og frugtplantager og fyrreskove. I byerne er der interessante seværdigheder, museer, restauranter og barer.

Lej feriehus Tenerife

Ferie på Tenerife

Forestil jer at vågne op i et feriehus på Tenerife, spise morgenmad på den solrige terrasse og planlægge dagens eventyr sammen. Når I lejer et feriehus i Spanien, så er det ofte de mange dejlige strande som lokker. På Tenerife kan I også nemt tilbringe dejlige feriedage i det bløde sand. De mest populære (og turistede) strande er Playa de los Americanas og Los Cristianos, hvor I kan slappe af på sandstrandene og hoppe i bølgerne i det turkisfarvede vand. Hvis I ønsker at opleve en anden strand, kan I tage til den sorte sandstrand i Playa del Socorro, som også er ideel til surfing. Temperaturen på Tenerife falder sjældent under 20°, hvilket giver et perfekt udgangspunkt for aktiviteter i øens enestående natur. Efter en lang og aktiv dag kan I drage tilbage i feriehuset eller lejligheden og nyde en afslappet aften med et godt måltid og hygge på terrassen.

Naturen på Tenerife

Øens karakteristika er – udover Spaniens største bjerg Pico del Teide på 3.718 m.o.h. – kontrasten mellem det grønne, fugtige nord og det okkerfarvede væsentligt mere tørre og solrige syd. Særligt i det store fredede naturområde ”Parque Nacional del Teide”, i Las Canadas-området, bliver I bevidste om øens vulkanske fortid, men også de mange stejlkyster og det sorte og rødlige stenunderlag vidner om de tidligere vulkanske aktiviteter Den utrolige landskabsmosaik forårsaget af klimaets mangfoldighed på Tenerife, imponerer de besøgende: Der er dale med tæt løv, stenlandskab som levn fra aktive vulkan, ørkenlignede områder og skovområder. Fremhæves skal dog særligt det lille ”hav” af skyer, som man støder på, når vandreturen går gennem bjergene.

Som resultat af den afvekslende natur er vegetationen også varieret med store banan- og frugtplantager, pinjeskove og palmealléer. Og om vinteren dækkes nogle områder på Tenerife passende til årstiden og som af sig selv af ”flor de pascua” (julestjerne). Med et feriehus på Tenerife kan I udforske en enestående natur, som giver mulighed for en række aktiviteter for hele familien!

Aktiv ferie på Tenerife

Seværdigheder og aktiviteter på Tenerife 

Lejer I en feriebolig på Tenerife kan I glæde jer til storslåede seværdigheder og en masse aktivitetsmuligheder langs kysten og i baglandet. I byen El Medano på øens sydlige kyst finder I fantastiske forudsætninger for windsurfere og surfere på stranden El Cabezo. Hvis I vil afprøver jeres evner i golf, kan I leje et feriehus nær Golf del Sur, hvor der findes golfbaner i verdensklasse, samt et hyggeligt bycentrum og skønne strande. Hvis I rejser til Tenerife i februar måned kan I glæde jer til at overværge det årlige karneval i Santa Cruz – øens hovedstad. Karnevalet er verdens andenstørste dansefest, samt en af de største attraktioner på Tenerife! En udflugt til Santa Cruz kan også betale sig på andre tider af året, da her findes nogle af øens bedste shoppe- og spisemuligheder samt en gammel-by med imponerende bygninger og museer.

Værs´go, dette er Tenerife:

  • Charmerende ø med flair.
  • En herlig grøn nordlig del med mange udflugtsmål og små sandbugter (sort sand). Undtagelse: Den store lyse Teresitas-strand ved Santa Cruz.
  • Vejrsikker sydlig del med skønne lyse sandstrande.
  • Fantastiske vandremuligheder på hele øen.
  • Et fantastisk fredet naturområde med Spaniens højeste bjerg, Teide.
  • Afvekslende ferie – fra shopping og fremragende spisemuligheder til symfonikoncerter, teaterforestillinger eller diskoteker.
  • Mange sportsmuligheder på hele øen: Vandsport, golf, drageflyvning, ridning, mountainbiking, vandre etc.
Lej feriebolig Tenerife

Ferie med frihed i et feriehus

Med NOVASOL sommerhusudlejning kan I se frem til en ferie med masser af selvbestemmelse - vi kalder det ferie med frihed. Feriehuset eller lejligheden bliver jeres private base, hvor I ikke skal tage hensyn til andre feriegæster eller allerede fastlagte ture. I planlægger selv hvordan I vil bruge jeres ferie og er der brug for en dag hvor I barer hygger jer i feriehuset, så gør I bare det. I kan leje feriehuse med alle tænkelige faciliteter såsom egen pool eller udsigt til vandet, hvor I kan høre vandets brusen fra terrassen. Lej et feriehus på Tenerife og få en skøn ferie i Spanien