Novasol reversed logo

This brand was acquired by novasol click to continue

Continue to novasol
Part of Awaze logo

Feriehuse i Istrien

Denne næsten 3000 kvadratkilometer store halvø i den nordvestlige del af Kroatien har meget at byde sine gæster: her er frugtbare dale, gamle fiskerilandsbyer, borge og borgruiner på sletter og høje og vingårde. Hvis I gerne vil tilbringe jeres næste ferie i Kroatien, er det oplagt at tage til Istrien på den adriatiske kyst. Her vil I være omgivet af azurblåt hav, skønne naturseværdigheder og hyggelige kystbyer, som i virkeligheden kan konkurrere med selv de mest turistede områder i f.eks. Italien. Nyd en ekstraordinær luksusferie i Istrien med NOVASOL Luxury Collection, og glæd dig til enestående arkitektur, stilfuldt interiør og billedskønne beliggenheder. Lej et feriehus eller en ferielejlighed til jeres ferie i Kroatien, så kan I nyde ferien i fulde drag - selv om du rejser alene, som et par, med familie eller venner.

Lej et feriehus i Istrien, og oplev alt, hvad regionen har at byde på, fra smukke kystbyer til kulturelle perler

Populære feriehuse i Istrien

Loading...

Luxuriøse feriehuse i Istrien

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Istrien

Loading...

Feriehuse med pool i Istrien

Loading...

De 5 bedste ting at lave i Istrien

- Besøg Porec og se smukke strande, natur og romerske kirker, templer samt det flotte gamle torv

- Tag til badebyen Pula med bounty strande, den Romerske Arena og gå på opgagelse i den gamle bydel

- Rabac er Istriens paradis. Her finder du bugter med azurblåt vand og en hyggelig strandpromenade

- Tag familien med på opdagelse i naturparken Kamenjak ved Prementura - perfekt til en aktiv ferie

- Besøg byen Rovinj, som er en af de smukkeste byer i Kroatien og hjemsted for Skt. Eophemia katedralen

Attraktioner og seværdigheder i Istrien

Efter ankomsten i jeres lejede feriebolig i Kroatien er det bare at gå igang med sightseeing, for der er meget at se og opleve! Kystbyene har kendetegn fra illyriske, romerske og venetianske tider. Klippekysten lokker med glasklart vand og små kiselbugter, og indbyder til badning, snorkling og dykning. På en afstikker til indlandet kan I følge de afmærkede ”vinveje” eller tage på cykeltur på de mange cykelruter. Også gennem rejser i indlandet i Istrien kan regionens charme opleves, eksempelvis med en tur til Motovun med sit kraftige fæstningsværk, til naturskønne omgivelser i Groznjan, til Opralj og den fantastiske udsigt til Hum, og et kig ind i ”verdens mindste by”. 

Tag også en tur forbi det antikke romerske amfiteater i Pula, den gamle by i Porec som er blevet optaget på UNESCOs verdensarvsliste eller nationalparken Brijuni, når I lejer feriehus i Istrien. Denne nationalpark er en samling af 14 øer, hvor I vil komme forbi en række kulturelle og historiske mindesmærker. Det kan også anbefales at slæntre rundt i de charmerende byers hyggelige snævre gader. Tag f.eks. en tur til Rovinj, der byder på en helt unik atmosfære, hvor I bl.a. kan besøge byens katedral 'Skt. Euphemia'. Når I lejer en feriebolig i Istrien, vil I have en masse udflugtsmuligheder, hvis I bliver trætte af at nyde sol og strand.

Book en luksus villa i Istrien og se frem til stilfuldt interiør, exklusive faciliteter, fantastiske udearealer og moderne luksus i din egen private oase.

Feriehus i Istrien - hvor skal man tage hen?

Det kan være svært at vælge ét sted at tage på ferie i Istrien, da regionen har så meget at byde på. Det vestlige Istrien er skabt af en række forskellige kulturer, som området har tilpasset sig gennem flere århundreder. Det har været under romersk, østrigtsk, fransk, og kommunistisk styrer og idag har det bevaret det bedste fra deres fortid. Denne del af Istrien er gang på gang blevet kåret som landets mest populære ferieområde, grundet de mange kystbyer og blandingen af eventyr og historie. Lej en feriebolig tæt på havet og tag fat i områdets mange sports- og fritidsaktiviteter.

Det centrale Istrien er mindre turistet end kysterne og giver derfor mulighed for ren afslapning og chancen for at genoplade batterierne igen. Området er omhyggeligt bebygget af byer og moderne faciliteter, så den naturlige charme stadig flyder igennem. Her lærer man Kroatiens natur at kende på den rigtige måde! På Istriens østkyst kan man få et indblik i regionens mangfoldighed. Her kan I nyde ferien i hyggelige havnebyer, blandt idylliske bugter og med udsigt over Kroatiens imponerende landskab. Lej en feriebolig gennem NOVASOL sommerhusudlejning og få det bedste ud af jeres ferie i Kroatien!

Aktiviteter fra et feriehus i Istrien

Om sommeren inviterer Adriaterhavets krystalklare vand til en badeferie i verdensklasse. Her finder I 539 kilometer kyst spækket med fantastiske sandstrande, hvor der er plads til en masse aktivitetsmuligheder - også i indlandet. Det klare vand gør det nemt at snorkle og dykke, hvilket er gældende i hele Kroatien. På vandet kan I også tage ud på bananbåde eller andre sejlture, herunder også fisketure. Oppe på land er der gode forudsætninger for vandre- og cykelture, samt klatring eller vandring i bjergene. I behøver altså ikke ligge ved den private pool i jeres sommerhus eller på stranden, hvis I ønsker at få frisk luft og sol på kroppen.

Gode barer og restauranter i Istrien

Istrien – trøffelens højborg: Efteråret er den rigtige ferietid for trøffelelskere. I denne periode gennemsøger hunde og grise skovbunden på jagt efter denne delikatesse. Istriens egeskove er blandt Europas vigtigste trøffelområder, og på mange spisesteder kan du vælge mellem alverdens trøffelspecialiteter. Det kroatiske køkken er en fornøjelse hele året rundt og garanterer dejlige smagsoplevelser til en perfekt ferie.