Feriehus i Montélimar

Når I vælger en feriebolig i Montélimar, har I det skønne Provence lige uden for døren. Montélimar ligger smukt i det provencalske landskab, omgivet af lavendelmarker og olivenlunde. Det er i mere end en forstand en sød by – den er nemlig berømt for sin nougat produktion. I det historiske bycentrum overvældes I af farver, dufte og historiens vingesus. Hele bymidten er fodgængerzone, så her kan I slentre i ro og mag og shoppe i de mange boder og sjove butikker. På byens torve og pladser finder I hyggelige cafeer med udeservering, hvor I kan nyde et glas vin og hvile fødderne. Når I lejer et feriehus i Montélimar bor I naturskønt, i rolige omgivelser og tæt på masser af interessante seværdigheder og sjove aktiviteter. I får de bedste betingelser for at få en oplevelsesrig ferie i Provence, som kan krydres med smukke oplevelser i naturen.

Ferie i Montélimar

Populære feriehuse i Montélimar

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Montélimar

Loading...

Feriehuse med pool i Montélimar

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Montélimar

Loading...

Det skal I opleve i Montélimar

Byens stolthed er uden tvivl Château des Adhémar der op gennem historien har fungeret som middelalderslot, fæstning, citadel og sågar fængsel. I dag er det velbevarede slot et moderne kunstcenter, omgivet af historiske mure. Fra slottet har I en betagende udsigt over det omkringliggende landskab. Tag også forbi Diane de Poitiers hus, en smuk renæssancebygning fra det 16. århundrede samt byens protestantiske kirke fra det 17. århundrede.

Hver lørdag myldrer lokale landmænd til byens marked, hvor de sælger lækre specialiteter som frugt, honning, oliven og olivenolie, picodonost og andre lækre gedeoste. Vil I vide mere om nougatproduktion? Så er et besøg på Arnaud Soubeyran Nougat Museum et must. Det europæiske luftfartsmuseum, med kampfly fra mange forskellige lande, kan også anbefales. Endelig finder I et miniature museum, som vil begejstre familiens yngste.

Oplevelser i Montélimar

Franske specialiteter til ganen

Det franske køkken er verdensberømt og uanset hvor I lejer en feriebolig i Frankrig, vil der være restauranter i nærheden, der serverer lækre lokale retter. I området ved Montélimar er man især kendt for mandler og honning, som bruges til nougatproduktionen, men også trøfler, gedeost, hvidløg og olivenolie spiller en stor rolle i madlavningen. I de lokale butikker samt på markedet kan I købe masser af frisk frugt og grønt, lækre oste og friskbagt brød. Når I lader en feriebolig i Montélimar danne rammen om jeres ferie, kan I jo spise når det passer jer, og nyde jeres måltider på ferieboligens terrasse. Lækre oste, skinke, friskbagt baguette og solmodne grøntsager bliver let et festmåltid, når det ledsages af en god flaske vin under åben himmel.

Feriehus med pool Montélimar

Den aktive ferie i Montélimar

Området omkring Montélimar bugner af tilbud for store og små. Vil I have action og udfordringer, kan I vælge mellem flere adventureparker med bl.a. trætop-klatring, go-carts og quadbaner. Der arrangeres også guidede scooter- og mountainbiketure i de naturskønne omgivelser. I området findes der desuden flere golf- og tennisbaner med pay and play.

For familiens yngste vil en tur til en af de mange temaparker eller vandlande helt sikker vække begejstring. Når I lejer et feriehus i Provence, vil I desuden altid have mulighed for at nyde den skønne natur på de mange vandreruter i området. For cykelentusiaster er der mulighed for at udfordre sig selv på nogle af de etaper, vi kender fra Tour de France og endelig arrangeres der også guidede rideture mellem solsikke- og lavendelmarkerne.

Tag på udflugter fra feriehuset i Montélimar

Le Poët-Laval, som er en af de smukkeste landsbyer i Frankrig, ligger i nærheden af Montélimar og er bestemt et besøg værd. Byen ligger på en bakketop og I kan med fordel nyde en lækker frokost i de romantiske omgivelser. Den smukke lille landsby Puygiron, med et slot fra de 12. århundrede og en vidunderlig botanisk have, er et andet godt bud på en dejlig udflugt. Endelig ligger et af Frankrigs helt store naturfænomener blot en times kørsel fra Montélimar – nemlig den verdensberømte bro, Pont d´Arc. Den naturskabte bro, der fører over Ardéche floden, er mere end 30 meter høj og et ubegribeligt syn. Broen ligger i naturreservatet Ardèche Gorges langs Ardéche floden. Her kan I kan padle på den rivende flod og vandre langs de stejle kløfter. I det frodige område findes der en mangfoldighed af dyr og planter, der gør et besøg i Ardèche Gorges til en uforglemmelige naturoplevelser. Der ligger masser af skønne vingårde spredt rundt mellem Provences vinmarker. Besøg en af de lokale vinproducenter og få en smagsprøve samt et indblik hvordan man producerer vin.

Når I ikke at få set, alt det I gerne vil, mens I opholder jer i Montélimar, så fortvivl ikke. Hos os finder I nemlig mange feriehuse i Provence, som kan være base for jeres næste ferie. Feriehusene og lejlighederne er alle forskellige, så I kan også se frem til mange nye oplevelser, så snrt I åbner døren til det "nye" feriehus.

Feriehuse med pool i Montélimar

Byen ligger et stykke væk fra kystens strande, men det betyder ikke, at I ikke kan få en svalende dukkert når som helst – I vælger bare at leje en af ferieboligerne med adgang til en pool. Et feriehus med pool i baghaven er ideelt til de varme sommerdage i Frankrig. Området omkring jeres pool bliver samlingsstedet for store som små, når det er tid til feriehygge og dejlig afslapning. For familierne med børn vil poolen være en elsket legeplads, hvor der kan plaskes og svømmetrænes, så tit der er lyst. Mens børnene plasker i vandet, kan de voksne slænge sig ved poolkanten og dyrke solen, med en kold drink i hånden.